27 / 04 / 2024

Marmara Park AVM 2012'de açılacak!

Marmara Park AVM 2012'de açılacak!

Ocak 2011'de inşaatına başlanarak, 2012'nin son baharında açılışının gerçekleştirilmesi planlanan Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde 'Lunaryum', 'Solaryum' ve 'Galaksi Köprüsü' olarak adlandırılan çeşitli bölümler bulunacak



BİRçOK alışveriş merkezini yöneten Ece Türkiye, Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde, 220 milyon euro yatırımla, 'galaksi' temalı Marmara Park Alışveriş Merkezi'n yapacak. Yaklaşık 100 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alan ve ortalama 4 bin araçlık otoparkı ile Marmara Park AVM'de 250'den fazla mağaza, dev bir hipermarket, bir yapı market, elektronik mağazası, sinema, eğlence parkı ve hazır giyim mağazaları bulunacak.

EĞLENCE ALANLARI
Tatilya'nın yerine yapılacak olan ve Ocak 2011'de inşaatına başlanarak, 2012'nin son baharında açılışının gerçekleştirilmesi planlanan Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde 'Lunaryum', 'Solaryum' ve 'Galaksi Köprüsü' olarak adlandırılan çeşitli bölümler bulunacak. Eğlence alanları, galaksi temalı Eğlence Merkezi, Uzay Parkı ve Uzay Müzesini de içinde barındırıyor. Marmara Park, özellikle çocuklar için güneş ve ay sisteminin gizemlerini, galaksilerin mucizelerini ve uzayın sonsuzluğunu eğlenerek öğrenecekleri bir merkez işlevi görecek. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, 220 milyon avroluk yatırımla en büyük alışveriş merkezlerinden birisinin uygulamasını gerçekleştirmeyi planladıklarını belirterek, '4 bin kişilik bir istihdam'yaratma hedefimiz var' dedi.


'HEPSİ KİRALIK OLACAK'
Türkiye'de 10. yıllarını kutlamaktan gurur duyduğunu söyleyen Hohlmann, Marmara Park'ın da Türkiye'deki 8. AVM'leri olacağını kaydetti. Andreas Hohlmann, 'Marmara Park'taki dükkanların tamamı kiralık olacak, satmayı düşünmüyoruz. AVM'ye E-5'ten doğrudan giriş olacak. Trafik planlaması uzmanlar tarafından yapılıyor. AVM inşaatı bitmeden metrobüs sistemi tamamlanmış olacak' diye konuştu.
Habertürk


Geri Dön