25 / 04 / 2024

Marmara Park yarın saat 10.00'da açılıyor!

 Marmara Park yarın saat 10.00'da açılıyor!

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile yarın 18 Ekim 2012 Perşembe günü saat 10:00’da kapılarını açıyor...



Alışveriş Merkezi’ne bağlantılı Bauhaus Yapı Marketi ve Real Hipermarket de dahil olmak üzere 100.000 m2 kiralanabilir alanı ve 4.000 araç kapasiteli otoparkı ile Marmara Park, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri sayılıyor. 


220 Milyon Euro değerindeki projenin yatırımcıları %50’şer payla, Deutsche Bank’ın sahibi olduğu yatırım fonu DWS ile ECE/Otto Grubu’dur. Finansbank ise temin etmiş olduğu 115 Milyon Euro kredi ile projeye finansör sıfatıyla adını yazdırıyor. 


 Marmara Park yarın saat 10.00 da açılıyor!


ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, “İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Marmara Park Alışveriş Merkezi ile büyüyen Türkiye pazarında biz de ECE olarak gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz” derken seçkin marka karması ve benzersiz galaksi konseptinin bir araya gelmesi ile sektör standartlarının yeniden belirlendiğini belirtti. 


DWS yöneticisi Hermann Wüstefeld, “DWS olarak dinamik İstanbul şehrinin bu büyük ve yeni alışveriş merkezi projesinde, ECE’nin yatırımcı ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Marmara Park, 30 yıldır başarıyla süregelen ECE ve DWS dayanışmasında yeni bir mihenk taşıdır” dedi. 



Geri Dön