18 / 04 / 2024

Marmara Royal Pendik Projesi'nde 120 bin 500 TL'ye!

Marmara Royal Pendik Projesi'nde 120 bin 500 TL'ye!

Marmara Royal Residence projesinde inşaat çalışmaları sürerken home-office fırsatlarını değerlendiren müşteriler karlı çıkmaya devam ediyor. Projede yer alan konutları fiyatları 120 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...



Özka Ortaklar İnşaatın Pendik'te başlattığı Marmara Royal Residence projesinde inşaat çalışmaları sürerken home-office fırsatlarını değerlendiren müşteriler karlı çıkmaya devam ediyor. Mart 2012 de teslim edilecek olan Marmara Royal de vaat edilen yüzde 30 primin proje tamamlandığında çok daha yukarılara çıkacağını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar ;proje henüz başlamamışken bölgedeki değer artışının farkına varan müşterilerimiz proje bitmeden kazanmaya başladı dedi  konuşmasını Marmara Royal Residence  projesi son anahtar teslim edilene kadar prim potansiyeline sahip özel bir konumda,özellikle ofis yatırımcıları için kaçırılmayacak bir fırsat şeklinde tamamladı. 

Marmara Royal Residence projesi, yoldan yüksek konumu sayesinde Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim. Denize kuş uçuşu 2 bin metre mesafede bulunan Marmara Royal Residence, 3. kattan itibaren tüm dairelerde panoramik deniz ve adalar manzarası sunuyor.

Projedeki konutların alanları fiyatları şu şekilde; 
1+1: (55-73 metrekare) 120 bin 500 TL ile 224 bin TL arasında,
1+1 dubleks: (140 metrekare) 335 bin TL ile 447 bin 500 TL arasında, 
2+1: (115 metrekare) 250 bin TL ile 332 bin TL arasında, 
3+1: (125 metrekare) 307 bin TL ile 355 bin TL arasında değişiyor.

Karayolu ile E- 5 karayoluna 500 metre, E5 Tersane Kavşağına 1 kilometre mesafede bulunan proje TEM Kurtköy Gişelerine 3 kilometre, sahil yoluna 1 kilometre, denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanına 3 kilometre mesafede...

Hemen yanında inşası tamamlanan Marmara Üniversitesi Hastanesi bulunan projenın yakın bölgesinde Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport, Atlantis AVM, Assia Otel, Viaport Otel Divan ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar-Kongre Merkezi bulunuyor. Bunların dışında Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,  Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk (Pendik Marina) gibi bölgeye yakın konumlarda yer alan önemli cazibe merkezleri bulunmaktadır.

7.500 m2 alan üzerinde13 katlı 2 blok ve 220 residence daireden oluşan projede  1+1-2+1 ve 3+1 daire tipleri yer  alıyor. Projede yer alan daireler 3.kat itibariyle adalar ve deniz görür konuma sahip. Projede 24 saat güvenlik, Vale, resepsiyon, posta hizmeti, kuru temizleme, haberleşme ve ofis araçlarının bulunduğu business lounge, health care (sağlık hizmeti, ambülans  gibi) ve diğer residance hizmetleri olacak.

Projede yer alan dairelerde  Home office altyapısı standart olarak sunulduğu için dairelerin tümü aynı zamanda Home-Office olarak da kullanabilme özelliğine sahip.

0216 627 08 50

www.marmararoyal.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön