20 / 04 / 2024

Marmara Royal'de 1215 TL taksitle! Havaalanı personeline özel yüzde 5 indirim!

Marmara Royal'de 1215 TL taksitle! Havaalanı personeline özel yüzde 5 indirim!

Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığından dolayı Havaalanı personelinden yoğun ilgi gören Marmara Royal Projesi'nde havaalanı personeline özel yüzde 5 ekstra indirim yapılıyor. Projede aylık taksitler 1215 TL'den başlıyor...



Marmara Royal'i havadan görmek için tıklayınız

Özka Ortaklar İnşaat'ta  havaalanı personeline yüzde 5 ekstra indirim yapılıyor. Projenin Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığından dolayı Havaalanı personelinden yoğun ilgi gördüklerini ve bu ilginin devamlılığını sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattıklarını söyleyen Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Osman Kaçar yeni kampanyayla aylık 1.215 TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunduklarını ifade ediyor.

Marmara Royal 'de alanları 55 metrekare olan 1 oda 1 salon evler  120 bin 500 TL'ye, alanları 140 metrekare olan 1+1 dubleksler 335 bin TL ile 447 bin 500 TL'ye; alanları 115 metrekare olan 2 oda 1 salon evler  266 bin TL ile 322 bin TL'ye; alanları 125 metrekare olan 3+1'ler ise 307 bin TL ile 355 bin TL'ye satılıyor. Marmara Royal 'de minimum yüzde 25 peşinatla 120 ay yüzde 0.88 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Marmara Royal Pendik'te  fiyatlar 120 bin 500 TL'den  başlıyor.  

Özka Ortaklar İnşaat, Marmara Royal Residence projesi, yoldan yüksek konumu sayesinde Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim. Denize kuş uçuşu 2 bin metre mesafede bulunan Marmara Royal Residence, 3. kattan itibaren tüm dairelerde panoramik deniz ve adalar manzarası sunuyor.

Karayolu ile E- 5 karayoluna 500 metre, E5 Tersane Kavşağına 1 kilometre mesafede bulunan proje TEM Kurtköy Gişelerine 3 kilometre, sahil yoluna 1 kilometre, denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı 'na 3 kilometre mesafede

Hemen yanında inşası tamamlanan Marmara Üniversitesi Hastanesi bulunan projenın yakın bölgesinde Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport, Atlantis AVM, Assia Otel, Viaport Otel Divan ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar-Kongre Merkezi bulunuyor. Bunların dışında Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,   Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk (Pendik Marina) gibi bölgeye yakın konumlarda yer alan önemli cazibe merkezleri bulunmaktadır.

7.500 m2 alan üzerinde13 katlı 2 blok ve 220 residence daireden oluşan projede   1+1-2+1 ve 3+1 daire tipleri yer   alıyor. Projede yer alan daireler 3.kat itibariyle adalar ve deniz görür konuma sahip. Projede 24 saat güvenlik, Vale, resepsiyon, posta hizmeti, kuru temizleme, haberleşme ve ofis araçlarının bulunduğu business lounge, health care (sağlık hizmeti, ambülans   gibi) ve diğer residance hizmetleri olacak.

Projede yer alan dairelerde   Home office altyapısı standart olarak sunulduğu için dairelerin tümü aynı zamanda “Home-Office ” olarak da kullanabilme özelliğine sahip.

‘ 'Dairelerin teslimi ilk 1 sene içinde yapılacaktır.Projenin tamamı 2 senede bitecektir ' '.Marmara Royal Residence da inşaat çalışmaları başlamıştır.

216 627 08 50

www.marmararoyal.com


Geri Dön