24 / 04 / 2024

Marmaray durakları daire fiyatları 2013!

Marmaray durakları daire fiyatları 2013!

Avrupa ve Asya yakasını İstanbul Boğazı'nın altından birleştirerek Gebze ve Halkalı arasında yolculuk süresini 105 dakikaya indirecek olan Marmaray, geçtiği yerlerde de konut fiyatlarını hareketlendirdi. İşte Marmaray durakları daire fiyatları....



"İstanbul'un taşı toprağı altın" sözü gerçek oldu. Yeni yapılan ulaşım yatırımları ile İstanbul'un her bir metrekaresi altın gibi değerlendi. Bu yatırımların başında da  Marmaray  Tüp Geçit projesi geliyor. Avrupa ve Asya yakasını İstanbul Boğazı'nın altından birleştirerek Gebze ve Halkalı arasında yolculuk süresini 185 dakikadan 105 dakikaya indirecek olan proje, geçtiği yerlerde de konut fiyatlarını hareketlendirdi. Şimdi gelin bu şanslı güzergahlarda yer alan konut projelerini inceleyelim... İşte Marmaray güzergahında yükselen konut projeleri...


 Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Kartal Eagle Park Marmaray ve sahil arasında konumlanıyor

Kartal Atalar'da Marmaray ile sahil arasında konumlanan Eagle Park projesi, Kadıköy Pendik sahil yoluna 10 dakika yürüme mesafesinde, minibüs caddesine 2 dakika, Bostancı'ya ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ase Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Eagle Park projesi, 8 bin 588 metrekare alan üzerinde toplam 125 adet konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinden oluşan Eagle Park Kartal'da konutlar 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Eagle Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Çınarlı Bahçe Marmaray Tuzla istasyonuna 300 metre uzaklıkta

Marmaray Tuzla istasyonuna 300 metre mesafede konumlanan Çınarlı Bahçe projesi, İş GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin başladığı Tuzla Çınarlı Bahçe projesi toplam 476 konuttan oluşan. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde 1+1 daireler 229 bin TL'den, 1,5+1 daireler 280 bin TL'den, 2+1 daireler 322 bin TL'den, 3+1 daireler ise 426 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Az katlı binalardan oluşan İş GYO Çınarlı Bahçe projesi toplam 41 dönüm alan üzerinde yükseliyor.

 

Çınarlı Bahçe hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Nuvo Dragos Marmaray istasyonuna 5 dakika mesafede

Maltepe'de Tugay Yolu Caddesi üzerinde, eski Singer fabrikası üzerinde yükselen Nuvo Dragos projesi Marmaray istasyonuna sadece 5 dakika mesafede konumlanıyor. Özdereci GYO güvencesiyle hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesi 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. E-5 karayolunun deniz tarafında, CarrefourSA  Maltepepark  AVM’nin hemen yanında inşa edilen Nuvo Dragos'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 283 bin 500 TL ile 714 bin 500 TL arasında değişiklik gösterdiği Özdereci GYO Nuvo Dragos projesinde yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 72 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Maltepe Nuvo Dragos projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 


Nuvo Dragos hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Antorman, Marmaray ile birleşecek Çekmeköy metrosunun yanıbaşında 

Ant Yapı güvencesiyle Çekmeköy'de hayata geçirilen Antorman projesi, 2015 yılında hizmete açılması planlanan Üsküdar-Sancaktepe-Çekmeköy projesinin hemen yanında yer alıyor. Böylelikle Çekmeköy'den geçecek olan metro, Marmaray ile birleşecek ve Avrupa Yakası'na 45 dakikada ulaşılabilecek. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen Çekmeköy Antorman projesi toplam 137 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Antorman Çekmeköy'de fiyatlar ise 635 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Antorman'da kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 50 peşinat veriliyor kalan tutar ise firma bünyesinde vadelendiriliyor. 


Çekmeköy Antrorman hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Onaltı Dokuz ulaşımın kalbinde yer alıyor

Zeytinburnu'nda Astay Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Onaltı Dokuz projesi havaalanı, E-5, Marmaray ve tüp tünel girişi, Ataköy Marina, IDO Yenikapı iskelesi, Sirkeci, Taksim gibi İstanbul’un kalbi olan merkezlerin tam ortasında yer alıyor. Bakırköy sahil yolu üzerinde, Marmara'dan Karadeniz'e, Adalar'dan köprülere kadar tüm İstanbul manzarasına hakim konumda yer alan proje, 3 bloktan oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Zeytinburnu Onaltı Dokuz projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede, fiyatlar 999 bin TL ile 4 milyon 780 bin TL arasında değişiyor. 


Onaltı Dokuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Real İstanbul sadece 1 kilometre uzağında

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığında Merter'de hayata geçirilen Real İstanbul projesi, Bakırköy Marmaray durağına 1, Yenikapı Marmaray duragına ise 3 kilometre mesafede konumlanıyor. 15 katlı 5 bloktan oluşan Merter Real İstanbul projesi, toplam 417 daireden oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Real İstanbul Merter 'de, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiğ projede, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Real İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Adanus Park-Kartal istasyonu arası sadece 4 dakika

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Adanus Park projesi, Marmaray Kartal istasyonuna sadece 4 dakika mesafede konumlanıyor. Sahil yoluna 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Adalet Sarayına 2 dakika, TEM bağlantı yolu ile Levent'e 18-20 dakika uzaklıkta inşa edilen  Kartal Adanus Park projesi, 10 bin metrekare alan üzerinde toplam 180 adet daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Adanuspark Kartal'da 1+1 daireler 245 bin TL'den, 2+1 daireler 405 bin TL'den, 3+1 daireler 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimleri hemen yapılan Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Adanus Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Halkalı Astera Park, 10 dakika mesafede yer alıyor

Genel Gayrimenklu güvencesiyle Halkalı'da hayata geçirilen Astera Park projesi, Halkalı semt merkezinde Devlet Hastanesi ile Disneyland'a 5 dakika, Atatürk Havaalanı'na, Olimpiyat Stadı'na ve Marmaray istasyonuna 10 dakika mesafade inşa ediliyor. Toplam 112 daireden oluşan Halkalı Astera Park projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 260 bin TL'den başlangıç gösterdiği Genel Gayrimenkul Astera Park projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Astera Park Halkalı projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Astera Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Vezüv Konakları 3 kilometre mesafede yükseliyor

Dimar Yapı tarafından Bakırköy'de inşa edilen Vezüv Konakları projesi, Marmaray Tüp Geçit projesine 3 kilometre mesafede yükseliyor. Marmara Forum AVM'ye 1,5 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 3 kilometre, E-5'e 2 kilometre, Bakırköy İDO iskelesine 1,5 kilometre, sahile ise 363 metre uzaklıkta konumlanan Bakırköy Vezüv Konakları projesi, toplam 84 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 3+2 konut seçeneklerinden oluşan Bakırköy Vezüv Konakları projesinde fiyatlar ise 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Haziran 2014'te konut teslimlerinin yapılması planlanan projede, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Vezüv Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Marmaray durakları daire fiyatları 2013!


Ritim İstanbul'dan Marmaray 2 kilometre

Maltepe'de Dumankaya İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Ritim İstanbul projesi, Marmaray Tüp Geçit projesine sadece 2 kilometre mesafede yer alıyor. Maltepe'de E-5 üzerinde konumlanan Dumankaya Ritim İstanbul projesi Kartal İDO iskelesine 3 kilometre, Kadıköy-Kartal metro hattına ise 150 metre yürüme mesafesinde  inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Maltepe Ritim İstanbul projesinde fiyatlar 213 bin TL ile 2 milyon 83 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Konut teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanan Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

 

Dumankaya Ritim İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön