26 / 04 / 2024

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 18 Haziran'da kuruldu.



Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S. H. Shat, Zahi, J. H. Swidan, Abdullah Ahmad Mahmoud Abu Hurirah, Aroma İnşaat tarafından 1 milyon 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Marmaray Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alım,satımı,pazarlamasını yapmak. b-)Amaç ve konu için gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak,kiralamak,inşa ettirmek,kiraya vermek.Konusuyla ilgili her türlü marka,patent almak vermek,tescil ettirmek. c-)Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek için konusuyla ilgili malzeme,her türlü araç,makinelerin ve yardımcı malzemelerin yurtiçi ve yurt dışından alımı satımını yapabilir.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezhinde cins tashihi,ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.Maksat ve konuya uyan konularda işletme rehni almak ve vermek.Aracılık yapmamak kaydı ile her türlü senetler ve çekler düzenlemek kabul ve ciro etmek,maksat ve konu ile ilgili her türlü akitler yapmak. 



Geri Dön