26 / 04 / 2024

Marmaray Projesi CR3 sözleşmesinin ihale tarihi ertelendi!

Marmaray Projesi CR3 sözleşmesinin ihale tarihi ertelendi!

Marmaray Projesi CR3 Sözleşmesi: Gebze- Halkalı Banliyö hatlarının iyileştirilmesi için 7 Ocak 2011 olan son teklifler 28 şžubat 2011 olarak değiştirildi.



Marmaray Projesi CR3 Sözleşmesi: Gebze- Halkalı Banliyö hatlarının iyileştirilmesi: inşaat, elektrik ve mekanik sistemler Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı demiryollar, limanlar ve hava meydanları inşaat genel müdürlüğü CR3 Sözleşmesi için 7 Ocak 2011 olan son teklifler 28 şžubat 2011 olarak değiştirildi.

İletişim;
Adres: Ulaştırma Bakanlığı: demiryollar, limanlar ve hava meydanları inşaat genel müdürlüğü (DLH) 06510 Emek, Ankara, Türkiye
Telefon: 0312 203 16 38
Faks: 0312 203 14 70
E- mail: [email protected]

Basında yer alan diğer haberler:

 

MARMARAY PROJESİ CR3 İşžİNİN İHALE TARİHİNDE DEÄžİşžİKLİK YAPILDI  

Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DLH), CR3 sözleşmesi kapsamında, Gebze;Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi, inşaat, elektrik ve mekanik sistemleri işinde, 7 Ocak 2011 olan tekliflerin son teslim tarihini, 28 şžubat 2011 olarak değiştirdi.

Marmaray Projesi uluslararası CR3 işinin ihale davetindeki değişikliğe ait duyuru, 4 Aralık Cumartesi günkü Resmi Gazetede yayımlandı.

Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü, daha önce vermiş olduğu ilanlarda  Marmaray  projesi uluslararası ihale davetinde, yeterli tecrübeye sahip firmaları teklif vermeye davet etmişti.
A.A

Marmaray için teklif süresi uzatıldı

Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DLH), CR3 sözleşmesi kapsamında, Gebze-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi, inşaat, elektrik ve mekanik sistemleri işinde, 7 Ocak 2011 olan tekliflerin son teslim tarihini, 28 şžubat 2011 olarak değiştirdi. Marmaray Projesi uluslararası CR3 işinin ihale davetindeki değişikliğe ait duyuru, 4 Aralık Cumartesi günkü Resmi Gazetede yayımlandı. Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü, daha önce vermiş olduğu ilanlarda Marmaray projesi uluslararası ihale davetinde, yeterli tecrübeye sahip firmaları teklif vermeye davet etmişti.
A.A

 


Geri Dön