27 / 04 / 2024

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL kira bedeliyle kiralanması bekleniyor.



Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Paralel Yapı’nın abisi olarak bilinen Koza ipek Holding’in firari patronu Akın İpek’in şirketine ait 25 milyon değerindeki lüks araba koleksiyonunun açık arttırma usulüyle satışa çıkarılacağı açıklanmıştı. İpek’in Ferrari, Lamborghini, Bentley, Porsche ve Mercedes gibi lüks marka otomobil ve jiplerin oluşturduğu koleksiyonun satışa çıkarılmasının ardından şimdi de ultra lüks otel kiraya veriliyor. İpek’in otelinde kullanılan fayansın metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplamalı musluklarından birinin fiyatının ise 10 bin dolar olduğu öğrenildi. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL  kira bedeliyle kiralanması beklenirken, yıllık kira bedeli için 2 Milyon Euro’luk teklif geldiği öğrenildi. 


SARAY GİBİ


Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula Otel’i kiraya verecek kayyum heyeti, teklif alımına başlarken oteldeki şatafat dikkat çekti. Musluklardan banyo döşemelerine kadar altın kaplama kullanılan otel için yıllık 7 milyon 500 kira bedeli çıkarıldı. Otelde kullanılan fayansların metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplama olan muslukların tanesinin ise 10 bin dolar olduğu öğrenildi. Sarayı andıran otelin kiralandıktan sonra da helal konseptinin korunacağı bildirildi.


TEKLİFE AÇILDI


Teklif usulü kiraya verilecek otelin şimdiye kadar kar sağlamadan işletildiği, Paralel Yapı’nın toplantıları ile misafirlerini ağırlamak için kullandığı ve ücret alınmadığı da ortaya çıktı. Oteli devralan kayyumlar otelin kar elde etmesini sağlamak için teklifleri açtı. Şimdiye kadar yıllık lira bedeli olarak 2 Milyon Euro’luk teklif geldiği kaydedildi.


7 YILDIZLI OTEL FETÖ’CÜLERİN EMRİNDEYDİ


Angel’s Peninsula oteli Paralel Yapı’nın toplantılarına ve misafirlerine sunan Koza-İpek’in firari patronu Akın İpek, örgüt üyelerini Marmariste’teki bu 7 yıldız sarayda ağırlıyordu.


DAİRENİN GECELİĞİ 20 BİN DOLAR


- Otelin gecelik fiyatları dudak uçuklattı. Fiyatların odalara göre 900 TL ile 20 bin TL arasında değiştiği görüldü. Kral dairesi olarak nitelendirilen ve geceliği 20 bin TL olan odalardan 4’ünün kayyum atanmadan önce İpek ailesine tahsis edildiği öğrenildi.  Ayrıca İpek’e ait olan ve Marmaris’te bulunan 4 yıldızlı otel de kiraya verilecek. Kayyumlar tarafından bu otel için biçilen değer ise 680 bin TL


Star


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı iddiasıyla kayyum heyeti atanan Koza-İpek Holding bünyesindeki 7 yıldızlı otel kiraya veriliyor.  Ankara  Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında şirketlerine kayyum atanan firari Akın İpek'in 25 milyon TL değerindeki otomobil koleksiyonunun hafta sonu satılığa çıkarılması beklenirken, Marmaris'te bulunan ultra lüks Angel's Peninsula Oteli'nin de kiralanması için teklif alınmaya başlandı.


10 BİN DOLARLIK MUSLUK

Kayyum heyeti tarafından kiraya verilecek olan otel için yıllık bedel olarak 7 milyon 500 bin TL değer biçildi. Otelde kullanılan fayansların metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplama olan muslukların ise tanesinin 10 bin dolar olduğu öğrenildi. Gecelik fiyatları 900 TL ile 20 bin TL arasında değişen otelin kiralandıktan sonra da "helal konsepti"yle hizmet vereceği belirtildi. Şimdiye kadar yıllık olarak 2 milyon euroluk teklif geldiği kaydedildi. Ayrıca İpek'e ait olan ve Marmaris'te bulunan 4 yıldızlı otel de kiraya verilecek. Bu otel için ise 680 bin TL kira bedeli biçildi.


Sabah


Geri Dön