25 / 04 / 2024

Marmaris Avrupa'nın en iyi tatil beldelerinden biri seçildi!

Marmaris Avrupa'nın en iyi tatil beldelerinden biri seçildi!

Marmaris Avrupa'nın en iyi tatil beldelerinden biri seçildi. Kim mi karar verdi? The Sunday Times'ın turizm yazarı Sean Newson. En iyi 50 bölge ve oteli derleyen İngiliz yazar, ilk 50'ye Türkiye'den 4 yeri aldı...




The Sunday Times gazetesinin turizm yazarı Sean Newsom, Avrupa'nın en iyi 50 tatil bölgesini ve otelini belirledi. Newston, Türkiye'den dört otele yer verdiği listeyi hazırlarken birçok ülkeyi inceledi ve birinci sırayı İspanya'nın Mallorco kentine verdi. 


VERANDADA HAVUZ KEYFİ

Newsom'ın derlemesine Türkiye'den giren ilk bölge Marmaris oldu. 7'nci sırada yer alan Marmaris'teki Zeytin Evleri, İngiliz yazarın gözdelerinden. "Geniş teraslarıyla Ege'yi seyretmenin zevki"nin bu villalarda tadılabileceğini anlatan Newson şöyle devam ediyor: "Gölgeli verandada otururken havuz kenarına yaslanabilir ve bahçelerde gezinebilirsiniz. Balıkçı köyü Söğüt'e ise araçla 10 dakikada gidebilirsiniz." 


BODRUM EN İYİ 20'NCİ 

Listenin 13'üncü sırasında Muğla Akyaka bulunuyor. "Akyaka'daki Villa Sascha'da levrek balıklarını tadabilir, ormanlık tepelerden Gökova Körfezi'ne akan suları görebilirsiniz" diyen İngiliz yazar, 20'nci sıraya ise Bodrum'u yerleştirdi. Newsom, Bitez yakınlarındaki Creek House için "Renkli küçük kulübeleri, gölgeli terasları ve havuzlarıyla büyük bahçeler içerisinde gizleniyor" diyor. Avrupa'nın en iyi 45'inci tatil bölgesi ise Antalya Kalkan oldu. 

 

Akşam


Geri Dön