24 / 04 / 2024

Marmaris Büfe'nin şube sayısı 100'e çıkacak

Marmaris Büfe'nin şube sayısı 100'e çıkacak

Hikmet Tanrıverdi,"2 milyon dolar yatırımla herşeyi yenileyeceğiz. Şube sayısını 28'den 100'e çıkaracağız. Anadolu ve Ortadoğu'ya yayılacağız" dedi



Marmaris Büfe'nin şube sayısı 100'e çıkacak

Pazaristan'ın sahibi Halil Başer ile Etiler Marmaris Büfe'nin isim hakkını alan İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi,"2 milyon dolar yatırımla herşeyi yenileyeceğiz. Şube sayısını 28'den 100'e çıkaracağız. Anadolu ve Ortadoğu'ya yayılacağız" dedi.

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Pazaristan'ın sahibi Halil Başer ile birlikte Etiler Marmaris Büfe'nin isim hakkını satın aldı. 28 şubeli markanın altyapısını 2 milyon dolarlık bir yatırımla yenileyeceklerini söyleyen Hikmet Tanrıverdi, "İmalatı Bakırköy tarafına taşıyacağız. Şubeleri inceleyeceğiz. Bazılarıyla yollarımızı ayırabiliriz. Bazı yerler büfe, bazı yerler cafe olarak hizmet verecek. Önce İstanbul, sonra tüm Anadolu'ya yayılacağız" diye konuştu.

Önümüzdeki yıl hedeflerinin 100 mağazaya ulaşmak olduğunu kaydeden Tanrıverdi, Ortadoğu'ya açılacaklarını da vurguladı. Tanrıverdi, "Marmaris Büfe ile ilgili bir isim kirliliği var. Biz Etiler Marmaris Büfe olarak büyüyeceğiz. Şu anda Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe'deki mağazalar bizim, diğerleri franchise. Çok sayıda bayilik almak isteyen var ama yeniden yapılanma bitmeden bayilik vermeyeceğiz. Hedefimiz markamızı uluslararası hale getirmek" dedi.

Etiler Marmaris'in eski sahibinin 4 şubeyle devam edeceğini de anlatan Hikmet Tanrıverdi, "Aslında gıdada değil hazırgiyimde birkaç sıkıntılı markayla görüştüm. Hedefim bu alanda bazı projeleri hayata geçirmekti ancak 'Başkanlığını kullanınıp büyüyor' denmesin diye vazgeçtim. Marmaris Büfe'nin isim hakkını önce arkadaşım aldı. Ben daha sonra yüzde 50 ortak oldum" değerlendirmesini yaptı
Necla Dalan/Vatan


Geri Dön