29 / 03 / 2024

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e TOKİ Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı.




Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e  TOKİ  Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı. Milletvekili Öztürk sorunların çözümü için Muhtarları da yanına alarak Muğla İl Defterdarlığını  ziyaret etti.


Muğla İl Defterdarı Veysel Sezgin’i makamında ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Bodrum, Fethiye’nin TOKİ yapılması için arazi sorunu başta olmak üzere, Marmaris’in Bozburun, Selimiye, Söğüt ve Taşlıca mahallelerinin ecrimisil, tapu ve mülkiyet sorunları hakkında çözüm yolu için fikir alışverişinde bulundu.


Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’e İl Başkanı İhsan Küreci, Marmaris Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bozburun, Selimiye, Söğüt ve Taşlıca muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarları sorunlarını İl Defterdarı Veysel Sezgin’e iletirken İl Defterdarı Sezgin sorunların yerinde incelenmesi ve neler yapılması gerektiği ile ilgili ilgili birimlerden detaylı bir inceleme ve rapor isteyeceğini ifade etti.


Marmaris’ten gelen muhtarlarımızı dinleyen Defterdar Veysel Sezgin; “Söğüt, Bozburun ve Taşlıca Mahallerimiz başta olmak üzere Marmaris’in farklı bölgelerinde yaşanan mülkiyet ve tapu sorunlarının çözümü için bir çalışma yapacak ve bu doğrultuda çözüm yolları bulacağız” dedi.


Milletvekili Nihat Öztürk gazetemize ziyaretle ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Marmaris’ten gelen muhtarlarımız, İl Başkanımız, Seydikemer Belediye Başkanımız ve Marmaris İlçe Başkanımızla Muğla Defterdarımızı makamında ziyaret ettik.


Görüşmede, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın "Ecri Misil" konusunda yaşadıkları sıkıntıları paylaştım ve çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunduk.


Ayrıca Defterdarımızdan, “Muğla’ya yapılması planlanan 3. etap TOKİ konutları ile Marmaris, Bodrum ve Fethiye’de hayata geçirilmesi planlanan TOKİ projeleri için yer tespiti için çalışma yapılmasını istedim.”



Marmaris Manşet 



Haber Çökertme Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Marmaris'te ilk defa düzenlenen Halk Günü toplantısında, ilçeye yönelik hizmet anlamında hayata geçirilecek dev projelerin müjdesini verdi. 


Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Marmaris'te ilk defa düzenlenen Halk Günü toplantısında, ilçeye yönelik hizmet anlamında hayata geçirilecek dev projelerin müjdesini verdi. Ak Parti İlçe binasında düzenlenen halk toplantısında partililere seslenen Milletvekili Nihat Öztürk , Milletvekili seçildikten sonra geçen 40 günün 30 gününü Muğla'da vatandaşlar ve teşkilat mensupları ile birlikte geçirmekten duyduğu mutluğu ifade ederek , her ay bir ilçede "Halk Günü" yapacaklarını kaydetti. 


DEVLET HASTANESİ MÜJDESİ 

Toplantıda,Marmaris-Beldibi mahallesindeki Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait arsa üzerine yapılması planlanan 400 yataklı devlet hastanesinin arsa devir sözleşmesinin tamamlandığını kaydeden Öztürk, hastane inşaat ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilerek projenin tamamlanacağını belirtti. Hastane binasının yanı sıra söz konusu arazi üzerine sağlık personeli için 26 dairelik birde lojman inşa edileceğini duyuran Öztürk, Marmaris'in hak ettiği modern bir devlet hastanesine en yakın sürede kavuşmasını arzu ettiklerini dile getirdi. 


MARMARİS'TE DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA TOKİ MÜJDESİ 

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris'te yaşayan ve hiç evi olmayan dar gelirli vatandaşlara yönelik TOKİ tarafından ev yapılması için girişimde bulunduklarını belirti. Öztürk, turizm kenti Marmaris'te rantın yüksek olması sebebiyle TOKİ evlerinin bazı kesimleri rahatsız edebileceğini fakat ilçede yaşayan dar gelirli kesimin yüksek ev kiraları yüzünden kötü ekonomik şartlarda yaşadığının altını çizdi. 


GENÇLERE SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ 

Öztürk, partililerle Marmaris'te yaşayan gençler için yeni projelerin hayata geçirileceği müjdesini de paylaştı. Öztürk, "Gençlerimiz için Marmaris'te spor kompleksleri, gençlik merkezleri, olimpik yüzme havuzları gibi projeler kısa zamanda hayata geçirilecek. Muğla'da yaşayan 950 bin hemşerimize hizmetleri ulaştırırken, siyaset üstü davranacağımızı da sevgili hemşerilerimizin bilmesini istiyorum" ifadesinde bulundu. 

Nihat Öztürk daha sonra ilçeye bağlı çevre mahallerinde vatandaşlarla buluşarak sorunlar hakkında bilgi aldı. 



Çökertme Gazetesi


Geri Dön