26 / 04 / 2024

Marmaris'te beyaz eşya hediyeli villa satışı yoğun ilgi görüyor!

Marmaris'te beyaz eşya hediyeli villa satışı yoğun ilgi görüyor!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir emlak firması satışa çıkardığı villalar için beyaz eşya hediyeli kampanya başlattı. “Evlendiriyoruz” sloganıyla satışa sunulan hediye kampanyalı villaların 50 adeti kısa sürede satıldı...




8 Yıldır Türkiye’de emlak sektöründe faaliyet gösteren uluslararası bir gayrimenkul firmasının Marmaris şubesi, Datça ilçesine bağlı Kızlan köyünde 36.000 metrekare üzerinde kurulmuş 92 adet 2+1 apart, 38 adet dubleks daire, 52 adet 1+1 apart ve 8 adet 3+1 Bungalov tipi aparttan oluşan villayı satışa sundu. Gayrimenkul firması satışa sunduğu villalara “Evlendiriyoruz” sloganıyla özel bir kampanya başlatarak, villa satın alana müşterilerine beyaz eşya paketi hediye ediyor. Hediye paketinin içinde, LCD televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ve fırın bulunuyor.


Projenin mimarı gayrimenkul danışmanı Bahri Hatunoğlu, “Villalar, Akdeniz'in eşsiz iklim özelliklerine sahip Datça Yarımadası'nda doğa içinde bir yaşam alanı sağlıyor.Projede villa, dubleks daireler, apartların yanı sıra 2 adet yarı olimpik 350 metrekarelik havuz, 2 adet çocuk havuzu ve havuzların olduğu bölgede fitness center,cafe bistro ve oyun salonlarıyla sosyal imkanlar da düşünüldü. Villa sakinleri için,kendilerine ait özel konutlarının bahçelerinin dışında,ortak uygulama alanlarında organik tarıma da zaman ayırabilecekleri özel bir yaşam alanı sunuluyor. Kampanya kapsamında müşterilerimize destek olmak amacıyla satın aldıkları evlerin beyaz eşyalarını biz döşüyoruz Bölgenin en önemli özelliklerinden biride oksijeninin bol olması ve esen tatlı rüzgarıyla,nem oranının düşük olduğu temiz havasıyla yaz sıcaklarında bile bunaltıcı olmamasıdır“ dedi.


Maraş Gündem


Geri Dön