26 / 04 / 2024

Marmo inşaat Şanlı İş merkezi temelini attı!

Marmo inşaat Şanlı İş merkezi temelini attı!

Marmo inşaat Şanlı İş merkezi temelini attı. Marmo İnşaat, hu kez İncirlik yakınlarında. konlör ve kullanım kolaylığının ön plana çıktığı Şanlı İs Merkezinin temelini dualarla attı.



İş aleminin ihtiyaç duyduğu, çok amaçlı nitelikli işyeri gereksinimlerini, günümüzün en son teknolojisi kullanılarak karşılayacak olan iş merkezi nin açılış törenine Bııvüksehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ. Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, işadamlan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Sarıçam'a yatırım yapılmalı  Adana  Sançam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iş merkezi inşaatının şantiyesinde gerçekleştirilen temel alma töreninde yaptığı konuşmada, iş merkezinin. 5 vıklızlı otel konforunda çalışma imkanı sunacağını belirtti. 


Uludağ, Adana nın inşaat sektörüyle ülke gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek. "Bu iş merkezinde yeşil alan olması da ayrıca sevindiricidir. 


İşadamlanmızı Sarıçam a yatırını yapmaya davet ediyorum" dedi. 


Bütün ayrıntılarında daha kaliteli bir iş hayatı Marmo İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Enver lilbislan. Mamıo İnşaat ın ilk defa Adananın güneyinde bir projeye başladığını, depreme dayanıklı olarak inşa edilecek iş merkezinin, sağlıklı çalışma ortamı sunacağını belirtti. 


5 yıldızlı otel konforu 11er ofiste 8.5 metre yüksek tavan, banyo wc mutlak 80 metrekare asma kat ofis ile bütün alıcılarına avantajlar sunan Şanlı İş Merkezi bu yönüyle yatırımın cazibesini de artırıyor, liski adı li-5 olan D-400 Karayolu üzerinde 24 saat güvenlik kontrolü allında olacak. Şanlı İs Merkezi yatırımcılarına 5 yıldızlı otel konforu ve nüveni saülıvor. 


Posta Çukurova


Geri Dön