24 / 04 / 2024

Marriott Kıbrıs'ta yeni atılımlar planlıyor!

Marriott Kıbrıs'ta yeni atılımlar planlıyor!

Otel, Marriott'un Kıbrıs'taki ilk işletmesi olacak ve bu anlaşma Marriott Oteller markasına katma değer sağlayacaktır. Proje şu an inşaat aşamasında olup, 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor...



MARRIOTT International, Kuzey Kıbrıs'ın popüler Bafra bölgesinde açılacak 350 oda kapasiteliresort için Bilgili Holding'le anlaşma imzaladı. 


Otel, Marriott'un Kıbrıs'taki ilk işletmesi olacak ve bu anlaşma Marriott Oteller markasına katma değer sağlayacaktır. Proje şu an inşaat aşamasında olup, 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor. 


Marriot Türkiye Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Nasser, "Bu heyecan verici otel projesi Avrupa'daki izimizin büyümesini ve ilham kaynağı niteliğindeki tatil yerleriportföyümüzün genişlemesini sağlayacak. 


Birçok başarılı projeye imzasını atmış, Türkiye'de saygın bir yere sahip olan Bilgili Grup'la çalışıyor olmaktan özellikle mutluluk duyuyoruz." dedi ve ekledi: "Kuzey Kıbrıs ayrıca çok güzel bir turistik bölge ve biliyoruz ki müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz tarafından çok sevilecek." Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, böylesine seçkin bir markanın portföylerine eklenerek, buraya yapmış oldukları yatırımdan dolayı mutlu olduklarını ve Kuzey Kıbrıs'ın gelecek vaat eden potansiyeline gönülden inandıklarını belirtti. Bilgili ayrıca Kuzey Kıbrıs'ın, Avrupa'ya olan coğrafi yakınlığı, sıcak iklimi ve eşsiz güzelliğiyle, ikinci Monte Carlo'su olmaya aday olduğunu söyledi. 



Ortadoğu Gazetesi 




Geri Dön