25 / 04 / 2024

Marshall 2013 Renk Ailesi'ni tanıttı!

Marshall 2013 Renk Ailesi'ni tanıttı!

Marshall 2013 Renk Ailesi'nde yer alan Marshall 2013 turuncuları, mercanın yumuşaklığı ve sıcaklığıyla başarılı şekilde birleşen elektrikli bir tona sahip...




AkzoNobel Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, yavaş yavaş varlığını hissettirmeye başlayan yaz mevsimine  bambaşka bir renk ve enerji katıyor. Tatlı ve çekici çarkıfelek veya papaya gibi egzotik meyveleri anımsatan Marshall 2013 turuncuları ile bu yaz çok renkli geçecek. Sarılar ile harika bir uyum yakalayan Marshall turuncuları, kullanıldığı mekanlara aydınlık,  ferahlık ve hoş bir hava getiriyor.   


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2013 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, çekici ve cezp edici sıcaklıktaki tonları ile yazın en enerjik renklerini temsil ediyor. 


Canlı, enerjik, güçlü ve modern turuncular 

2013 yılı Marshall turuncuları, bir enerji duygusu katan dinamik ve kor gibi amberler. Daha koyu tonlar bu yıl kahveden ziyade çikolataya ve açık renkler daha mercansı, olgun şeftaliye çalıyor. Bu canlı, enerjik, güçlü iradeli tonlar, mekanlara çok modern bir hava katıyor. Canlı pembeler ve kırmızılarla da mükemmel uyum sağlıyor. Akıllı sıcak grilere doğru da soğuyor.  





Geri Dön