16 / 04 / 2024

Marshall Boya Renk Hareketi projesini başlattı!

Marshall Boya Renk Hareketi projesini başlattı!

Marshall Boya gri ve kasvetli tüm alanları,  renklendirme için 'Renk Hareketi' projesine Kadıköy'deki Ayrılık Çeşmesi Sokağı'ndan başladı



Etkinlik Balık Ayhan'ın müzikleri ve çeşitli yarışmalar eşliğinde şenlik havasında gerçekleşti

Türkiye'nin en ünlü boya markalarından Marshall, ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Brezilya, Fransa, ingiltere ve Hindistan'da uygulanan 'Renk Hareketi', 1 Temmuz'da Kadıköy Belediyesi'nin katkılarıyla istanbul'da başladı. 'Renk Hareketi' kapsamında Ayrılık Çeşmesi Sokağı'ndaki 44 ev yeniden boyandı, sokağa ve insanların hayatına yepyeni bir renk geldi.

HERKES KATILDI!

Şenlik havasında gün boyu süren 'Renk Hareketi', Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün başta olmak üzere Marshall Boya çalışanları, bayileri, boya ustaları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Daha önce Marshall Osmanlı Renlderi Koleksiyonu'nun hazırlanmasında da danışmanlık yapan Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün, 'Renk Hareketi' gibi insanlığa umut taşıyan bir projenin hamisi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Marshall'ın 'Renk Hareketi', sadece sokağın çehresini değiştirmekle kalmayıp, bu sokakta yaşayan insanlara da ilham veriyor. Sahip olduğumuz kültürel mirasların geleceğe aktarılması konusunda herkesi motive ediyor" dedi.
Sabah


Geri Dön