28 / 03 / 2024

Marshall Osmanlı Renkleri'nden çarşılar Koleksiyonu!

Marshall Osmanlı Renkleri'nden çarşılar Koleksiyonu!

Marshall Osmanlı Renkleri şimdi de çarşılar Koleksiyonu ile hayatı renklendiriyor. Osmanlı Sanatı Uzmanı ve Marshall Renk Elçisi Serdar Gülgün 'ün danışmanlığında hazırlanan koleksiyon, AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings 'in katılımıyla tan



“Renklendir Hayatı ” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall Boya, geçtiğimiz yıl hazırlanan Marshall Osmanlı Renkleri Koleksiyonu ile Osmanlı kültüründeki çok renkliliğe evlerin kapılarını açtı.

İlhamını, yüzyıllardır Kapalı çarşı ve Mısır çarşısı 'nda birikmiş eşsiz kokular, sesler ve renklerden alan Marshall Osmanlı Renkleri Dış Cephe çarşılar Koleksiyonu, yenilikçi bir nostaljiye sürüklüyor. Koleksiyon, Türk Osmanlı Saray mimarisinin en son örneğini temsil eden Yıldız Sarayı 'nın günümüze ulaşabilen tek saray tiyatrosu olan Tiyatro Binası 'nda sunulacak.

Osmanlı Sanatı Uzmanı ve Marshall Renk Elçisi Serdar Gülgün 'ün danışmanlığı ile hazırlanan yeni koleksiyonun tanıtımı için AkzoNobel Marshall Boya Genel Müdürü Dick Velings 'in ev sahipliğinde  düzenlenecek basın toplantısı, 9 Mayıs 2011, Pazartesi günü Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı Yıldız Parkı'nda bulunan Yıldız Sarayı-Saray Tiyatro Binası'nda 12:30'da yapılacak sunumla gerçekleştirilecek.


Geri Dön