25 / 04 / 2024

Marshall, Renklendir Hayatı yarışmasıyla kazandırıyor!

Marshall, Renklendir Hayatı yarışmasıyla kazandırıyor!

AkzoNobel Marshall Boya, Milliyet.com.tr işbirliği ile sekiz hafta sürecek Renklendir Hayatı Yarışması ile tüm Türkiyeye hem eğlenme hem de muhteşem ödüller kazanma fırsatı sunuyor



Renklendir Hayatı sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren AkzoNobel Marshall Boya, şimdi de  Milliyet.com.tr işbirliği ile sekiz hafta sürecek Renklendir Hayatı Yarışması ile tüm Türkiyeye hem eğlenme hem de muhteşem ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Birincinin anahtar teslim bir Volvo S40 ile ödüllendirildiği  sürprizli yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, bir yer seçip  içinizden geldiği gibi renklendirerek, öncesi ve sonrası fotoğraflarını veya  boyama süreci videosunu yükleyip, Marshall ile paylaşmak!

Dünyanın lider boya ve kaplama şirketi AkzoNobelin gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmek amacıyla dünya çapında başlattığı ve geçtiğimiz sene Marshall Boya ile Türkiyeye de getirdiği Renklendir Hayatı Projesi, şimdi yepyeni bir ödüllü yarışma ile herkesi bu hareketin parçası olmaya davet ediyor. Siz de, gri ve kasvetli olduğunu düşündüğünüz alanları, sadece Marshall Boyanın renklerinden ilham alarak bambaşka yaşam alanlarına dönüştürmek ve birbirinden renkli ödüllerin sahibi olma fırsatını yakalamak isterseniz ihtiyacınız olan tek şey; hayal gücünüz ve tek bir fırça dokunuşu...

Marshall Renk Hareketine sen de katıl, rengarenk ödüllerden birini kap
Marshall Boya, her zevke uygun renk çeşitleriyle sadece duvarları değil, hayatı da renklendirme fırsatı sunuyor. milliyet.com.tr ve renklendirhayati.com sitesinden de ulaşılabilecek Renklendir Hayatı Yarışması ile Renk Hareketine katılmak için önce renklendirmek istenilen alanın seçilmesi gerekiyor. Bu alan, bir bahçe duvarı, oda kapısı, pencere kenarı, ahşap sandalyeler veya salon duvarı, kısaca nereyi renklendirmek isterseniz orası olabiliyor. Mekan seçimi sonrasında, renklendirilecek alanın öncesi ve sonrasını gösterecek şekilde ister fotoğrafını ister videosunu çekerek, renklendirhayati.com sitesine yüklemeniz gerekiyor. 20 Nisandan itibaren sekiz hafta boyunca yüklenen fotoğraf veya videoları arkadaşlarıyla paylaşarak, en çok oyu toplayan kişi ise anahtar teslim muhteşem bir Volvo S40 kazanıyor. İkinci, ETS Turdan 3.000 TL değerinde tatil çeki kazanma ve tatil dönüşünde evinin Marshall tarafından yeniden boyanması şansını yakalıyor. Üçüncü şanslının evi de ödül olarak Marshall tarafından yeniden boyanıyor.

Renk Hareketine katılanlara iki haftada bir harika bir tatil kazanma fırsatı
Marshall, sekiz hafta sonunda belirlenecek ilk üçe eşsiz hediyeler sunarken, kendi hayatının yanı sıra arkadaşlarının hayatının da renklenmesine en çok aracı olan kişiye de harika bir tatil hediye ediyor. İki haftalık periyotların sonunda yapılacak sayıma göre en çok arkadaşını, hayatını renklendirmeye davet edenler ETS Turdan 3.000 TL değerinde tatil çeki kazanıyor.

Nasıl katılacaksın
1. İstediğin bir yeri seç, içinden geldiği gibi renklendir.
2. Öncesi ve sonrası belli olacak şekilde boyadığın alanın fotoğraflarını veya boyama sürecinin videosunu çek.
3. Aşağıdaki yükleme panelini kullanarak, çektiğin fotoğraf ve videoları bizimle paylaş.
4. Hayatını renklendirmenin seni nasıl etkilediğini anlatan notu bizimle paylaş. Unutma, bu yorumların jüri değerlendirmesinde muhteşem ödülleri kazanmanda çok etkili olacak.
5. Onaylandıktan sonra görüntülerini arkadaşlarınla paylaş. Üstelik ne kadar çok arkadaşını hayatlarını renklendirmeye davet edersen, muhteşem bir tatil kazanma şansın o kadar artar.

İstediğin yeri boyamakta serbestsin
 Evindeki bir oda
 Sokaktaki bir duvar
 Yurt odandaki ayna
 Huzurevinin bahçe çitleri

Özetle, yaratıcılığını konuşturabileceğin, çevreni ve hayatını renklendireceğin her yeri renklendirmekte özgürsün.

Ödüller
Marshalldan rengarenk ödüller katılımcıları bekliyor. Sekiz haftalık yarışmanın sonucunda en çok oyu alan beş kişi finale kalıyor ve özel jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında birbirinden renkli ödüller kazanma şansı yakalıyor.
 Birinciye, anahtar teslim muhteşem bir Volvo S40
 İkinciye, ETS Turdan 3.000 TL değerinde tatil çeki ve tatil dönüşünde evinin Marshall tarafından yeniden boyanması
 Üçüncüye, evinin Marshall tarafından yeniden boyanması

AkzoNobel Marshall Boya, hayatı renklendirmek için çalışıyor
Dünyanın en büyük boya ve kaplama kuruluşu olan AkzoNobel, aynı zamanda da esaslı bir ölçekte özel kimyevi maddeler üretimi alanında faaliyet gösteriyor. Küresel olarak, gerek sanayiye gerek tüketicilere yeni ve gelişmiş ürünler sunmanın yanı sıra müşterilerinin ihtiyaçlarına da kalıcı çözümler üretiyor. Dünya çapında 80 ülkede, yaklaşık 60 bin çalışana sahip olan AkzoNobel, mükemmelliğe odaklı üretim süreçleriyle Yarının Cevaplarını Bugün Veriyor. Kuruluşu 1954 yılına dayanan Türkiye dekoratif boya pazarının lider markası Marshall ise 1998 yılı itibariyle AkzoNobelin gücüyle büyümeye devam ediyor. AkzoNobel Marshall Boya bugün, Türkiyenin yanı sıra başta KKTC, Rusya Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk olmak üzere toplam 15 ülkede faaliyet gösteriyor. Ürün grupları arasında; iç cephe boya ve astarı, dış cephe boya kaplama ve astarları, ahşap metal boya, tutkallar, macunlar, özel amaçlı ürünler, tinerler, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, ahşap koruyucu ve vernikler yer alıyor. AkzoNobel Marshall Boya, üretimden son kullanıcıya ulaştığı süreç içerisinde nihai ürün faydaları dahil olmak üzere, insan sağlığı ve çevreye karşı duyarlılığını uluslararası standartları referans alarak ön planda tutuyor.

 


Geri Dön