23 / 04 / 2024

Martı Gyo Bahçeşehir Koleji ile Ön Protokol imzaladı!

Martı Gyo Bahçeşehir Koleji ile Ön Protokol imzaladı!

Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, Narinpark Projesi içeresindeki bir bölüm arazinin Bahçeşehir Kolejlerine 20 yıllığına kiralanmasına yönelik, Bahçeşehir Koleji ile bir niyet mektubu imzaladı...






2008 yılında Çerkezköy’de başlattığı konut yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, Narinpark  Projesi  içeresindeki bir bölüm arazinin Bahçeşehir Kolejlerine 20 yıllığına kiralanmasına yönelik, Bahçeşehir Koleji ile bir niyet mektubu imzaladı.

 

Bu iyi niyet anlaşması ile, Çerkezköy’de Bahçeşehir Okulları A.Ş. tarafından Narinpark içerisine özel bir kolej kurulacak. Kolejin, 2014 – 2015 öğretim  yılında eğitime başlaması öngörülüyor.

 

Bugüne kadar yatırımlarının bulunduğu bölgelerde  eğitim ve  öğretimin  kalitesinin artmasına destek olacak birçok projeye imza atan Narin ailesi, Çerkezköy’de Nurullah Narin İlköğretim Okulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Metem Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Halit Narin Çok Programlı Lisesi ve İnci Narin Yerlici İlkokulu’nu açtı. Narin ailesi ayrıca Tekirova, Antalya’da Halit Narin İlköğretim Okulu, Orhaniye Marmaris’te İnci Narin İlköğretim Okulu, İçmeler Marmaris’te Halit Narin Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Germir Köyü Kayseri’de Nurullah Narin-Pakize Narin Germirli İlköğretim Okulu’nu da hayata geçirdi.


Geri Dön