24 / 04 / 2024

Martı GYO gayrimenkulleri yurtdışı sermaye piyasalarında tahvil ihraç edecek!

Martı GYO gayrimenkulleri yurtdışı sermaye piyasalarında tahvil ihraç edecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu aydınlatma Platformu'nda yurtdışı tahvil ihracına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı. Martı GYO gayrimenkulleri yurtdışı sermaye piyasalarında tahvil ihraç edecek.





Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu aydınlatma Platformu'nda yurtdışı tahvil ihracına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı. 


Açıklama:

Şirketimizin 13.02.2015 tarih 873 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;  


Şirketimizin Esas Sözleşmesinin 7.maddesi ile Yönetim Kurulumuza borçlanma aracı ihracı ile ilgili tanınan yetki çerçevesinde, Şirketimizin portföyündeki gayrimenkuller üzerinde projelerin geliştirilmesi, yeni otel satın alımları ve mevcut kısa vadeli borçların refinansmanı amacıyla, 70.000.000 ABD Doları tutar üst limitli ve 7 yıl vadeye kadar, yurtdışı sermaye piyasalarında halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satış şeklinde tahvil ihraç edilmesine,


-Tahvil ihracı için Amerika Birleşik Devletleri'nde mukim NYPPEX'in yetkilendirilmesine, -Gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına,


-Yapılacak tüm işlemlerin yerine getirilmesi için Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin'den en az ikisinin birlikte yetkili kılınmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön