19 / 04 / 2024

Martı Marina ev sahipliğinde 4. Lorma yaz kupası başlıyor!

Martı Marina ev sahipliğinde 4. Lorma yaz kupası başlıyor!

500’ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan “Loryma Yaz Kupası” için geri sayıma başladı.



Martı Marina & Yacht Club, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün düzenlediği “Loryma Yaz Kupası” na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos - 05 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Loryma Yaz Kupası’na bu yıl yaklaşık 25 teknenin katılması bekleniyor. 


Tarihi ve doğal güzelliklerin seyrinde kıyasıya bir yarış... 


Bozburun Yarımadası’nın antik adından esinlenilerek oluşturulan Loryma Yaz Kupası, yat tutkunlarını buluşturacak. Orhaniye, Bozburun, Bozukkale, Datça, Marmaris rotalarını içine alan yarış, Loryma Yarımadası’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bölgenin yelken sporuna olan uygunluğu da gözler önüne serecek.


Martı Marina&Yacht Club’da 30 Ağustos’ta başlayacak tekne kayıtları 31 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek. Yarışlar 1 Eylül Pazartesi başlayacak ve  05 Eylül Cuma günü  Marmaris’te sona erecek. İlk üç gün yarışlarının bitiminde Ödül Töreni, son gün ise Genel Sıralama Ödül Töreni gerçekleşecek.  



Orhaniye Martı Marina & Yacht Club 


1996 yılından bu yana hizmet veren Türkiye’nin en köklü turizm markası Martı Grubu’na ait olan Martı Marina & Yacht Club, güvenlik, temizlik, kalite, deneyimli personel, konfor alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda, The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “5 Altın Çıpa” ile sertifikalandırıldı. Martı Marina&Yacht Club; yüksek standartlı bağlama iskeleleri, teknik servisi, sosyal tesis olanakları ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile yat sahiplerinin ihtiyaç duyacağı her türlü bakım-onarım imkanı en üst düzeyde sunuyor.  “Mavi Bayraklı” Martı Marina&Yacht Club, tekne sahiplerine verdiği servislerin yanı sıra Martı Hemithea Hotel ile konuklarına seçkin, şık ve zevkli bir ortamda; çok özel bir hizmet anlayışıyla, standartların ve alışkanlıkların ötesinde bir konaklama imkanı sunuyor. Kazıklar ve yüzer iskeleler üstünde inşa edilen ve bu sayede denizin temiz kalması sağlanan Türkiye’nin ilk denize girilebilen marinası olma özelliği ile dünden bugüne yat sahiplerinin önemli bir uğrak yeri olan Martı Marina&Yacht Club’da, scuba ping, wind surfing gibi su sporları ile birlikte yelken eğitimi, kaptanlı yat veya yelkenli kiralama hizmeti ve kişiye özel kaptanlık eğitimleri de veriliyor. Denizde 430 ve karada 100 olmak üzere toplam 530 tekne bağlama kapasitesi olan marinada Club Mistral ise özel lezzetler sunuluyor.





Geri Dön