26 / 04 / 2024

Martı Resort De Luxe 'e 2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi!

Martı Resort De Luxe 'e 2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi!

Dünyaca ünlü, ziyaretçilerin kaldıkları oteller hakkında yorumlarını paylaştıkları Trip Advisor sitesi, Martı Resort De Luxe'ı '2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi' ile ödüllendirdi



Dünyaca ünlü, ziyaretçilerin kaldıkları oteller hakkında yorumlarını paylaştıkları Trip Advisor sitesi, Martı Resort De Luxe'ı '2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi' ile ödüllendirdi. Pek çok misafirden 5 üzerinden 5 tam puan alan Martı Resort De Luxe için misafirler özellikle temizliğini, manzarasını, yemeklerini, havuzunu ve plajını beğendiklerini belirtiyor.

7 Eylül 2011; Türkiye'nin ilk resort oteli olan Martı Resort De Luxe, konukların yorum ve puanlarına göre yıllık sıralama yapan, dünyaca ünlü Trip Advisor sitesi tarafından '2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi'ne layık görüldü. Türkiye'nin en güzel sahillerinden biri olan Marmaris İçmeler Koyu'nda beş yıldız statüsünde hizmet veren Martı Resort De Luxe, konukların değerlendirmeleri sonucunda bu ödülü almaya hak kazandı.

E-turizm alanında dünyanın en çok izlenen sosyal medya ve e-ticaret kurumu olan www.tripadvisor.co.uk sitesinde, konuklar kaldıkları otellere 1 ile 5 arasında bir puan veriyor ve yorumlarını paylaşıyorlar. Marmaris Bölgesinde 317 otelin değerlendirildiği sitede Tasarımı, yenilenmiş odaları, antik ve otantik ortamıyla Martı Resort De Luxe'a 5 tam puan veren pek çok konuk bulunuyor. Dünyanın dört bir köşesinden yorum yazanlar da özellikle otelin manzarasını, yüksek temizlik standartlarını, Türk ve dünya mutfaklarından leziz örnekler sunan restoranlarını, su sporları imkanlarını, büyük havuzunu ve plajını övüyor.

 

 


Geri Dön