27 / 04 / 2024

Mashattan sitesinde köpek krizi yaşanıyor!

Mashattan sitesinde köpek krizi yaşanıyor!

İstanbulun en lüks sitelerinden olan ve birçok ünlünün yaşadığı Maslaktaki Mashattanda evcil hayvan tartışması yaşanıyor. Site yönetimi aralarından sanatçılar Deniz Seki, Hakan Ural ve Gani Müjdenin de bulunduğu evcil hayvan besleyen 34 kişiyi mahkemeye v



 Site yönetimi evcil hayvan yetiştirdikleri için aralarında Gani Müjde, Deniz Seki ve Hakan Uralın da bulunduğu 34 kişiyi mahkemeye verdi. İstanbulun en lüks sitelerinden olan ve birçok ünlünün yaşadığı MaslaktakiMashattanda evcil hayvan tartışması yaşanıyor. Site yönetimi aralarından sanatçılar Deniz Seki,Hakan Ural ve Gani Müjdenin de bulunduğu evcil hayvan besleyen 34 kişiyimahkemeye verdi. Yönetim hayvanların mahkeme kararı ile uzaklaştırılmasını istedi.

YÖNETİM PLANINA AYKIRI

SS Mashattan Sitesi İşletme Kooparatif Yöneticiliği tarafından açılan davanın dilekçesinde, sitenin bağımsız bölüm ile ortak alanlarında evcil hayvan beslenmesinin site yönetim planına aykırı olduğu belirtildi. Dilekçede, site yönetimi tarafından yapılan duyurularla, evcil hayvanların kontrolsüz olarak gezmesi, başkasına zarar vermesi ve site sakinlerini rahatsız edecek şekilde koku ve gürültü olması halinde bu durumun site içerisinde rahatsızlık yaratacağının belirtildiği ifade edildi.

UYARIDA BULUNULDU

Haklarında dava açılan site sakinlerine yönetim tarafından yapılan uyarılara rağmen evcil hayvan beslemeye devam ettikleri öne sürülen dilekçede, buna rağmen halen bu uyarılara aykırı tutumun devam ettiği belirtildi. Yönetim bu nedenlerden dolayımahkemeden davalıların evcil hayvan beslemesininmen edilmesi ve hayvanların siteden uzaklaştırılmasına karar verilmesini istedi. Site yönetimi ayrıca mahkeme tarafından bu yönde karar verilmemesi durumunda davalılar arasında kiracı olanların tahliye edilmesini istedi.

Mashattandan ayrılırım köpeğimden ayrılmam

Mashattanda ev sahibi olan ünlü sanatçı Hakan Ural köpeği dolayısıyla kendisine açılan davaya isyan ederek, Mashattandan ayrılırım köpeğimden ayrılmam dedi. Ural konuyla ilgili olarak şöyle konuştu; Site satışa çıkarıldığında böyle bir kural yoktu. Sonrasında neydüğü belli olmayan bir yönetimin böyle bir kararı nasıl çıkartabildiğini de anlamıyorum. İpe sapa gelmez aptalca bir şey bu. Mashattandan ayrılırım, köpeğimden ayrılmam! İnsan haklarına aykırı. Anayasal bir suç bu.

HABER: Batuhan ÖZKARDEŞLER-Tolga ATAR

 


Geri Dön