20 / 04 / 2024

MASKİ Köprübaşı'ndaki çalışmalarını tamamladı!

MASKİ Köprübaşı'ndaki çalışmalarını tamamladı!

MASKİ Köprübaşı'ndaki çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve tüm işlemlerini devralan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hizmetlerin il bütününde tüm vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılacağını söyledi.




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa ilçelerindeki devir işlemlerine hızla devam etti. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve tüm işlemlerini devralan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hizmetlerin il bütününde tüm vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılacağını söyledi.


Kurulumunu tamamlamasıyla birlikte ilçelerdeki su tahsilat ve yatırım işlemlerini bünyesine alan MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinde de çalışmalarını tamamladı. Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve yatırım işlemlerinin MASKİ bünyesine geçtiğine dair prosedürler, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in katılımıyla gerçekleşti. MASKİ hizmetlerinin tüm il genelinde vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılması için çalıştıklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, devir işlemlerinin gerçekleşme sürecine kadar kendilerine destek veren ilçe belediyelerine ve belediye başkanlarına teşekkür etti.


Hedef en kısa sürede en iyi hizmet


Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinin de kısa süre içerisinde devir işlemlerinin gerçekleşeceğini ifade eden Bilgen, “Hedefimiz tüm ilçelerimizin işlemlerini tamamlayıp, Manisa’mıza en iyi şekilde hizmetlerimizi sunabilmektir. Anlaşmalı olduğumuz 18 bankanın yanı sıra PTT şubelerinden de vatandaşlarımız ödemelerini yapabiliyorlar. Ayrıca internet sitemiz üzerinden de vatandaşlarımız ödeme yapabiliyor. Tüm vatandaşlarımıza en kısa sürede, en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön