23 / 04 / 2024

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı İtalya'da mahsur!

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı İtalya'da mahsur!

MASKO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Milano Mobilya Fuarı'na katıldı



Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, İtalya'nın Milano kentinde 14 - 19 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenen Milano Mobilya Fuarı'na katıldı.

6 gün boyunca dünya mobilya trendlerini inceleyen ve Türk mobilyalarını uluslararası platformda tanıtmak için görüşmeler gerçekleştiren Hasan Karcı, fuara katılımın Türkiye operasyonunu Kappa Tur'un organize ettiği ve bu yıl 180 Türk mobilyacısının katılımının sağlandığı Milano Mobilya Fuarı'dan henüz Türkiye'ye geri dönemediler.

İzlanda'daki Eyyafyallayökül yanardağından yayılan volkanik kül bulutu nedeni ile Türkiye'ye dönemeyen Hasan Karcı ve beraberindeki 180 Türk mobilyacı 2 gündür Milano'da mahsur kaldılar. Avrupa'nın göbeğinde mahsur kaldıklarını belirten MASKO Mobilya Kenti Hasan Karcı, Türk Büyükelçiliği'nin de kapalı olduğunu belirtti. Milano Mobilya Fuarı'nın çok verimli geçtiğini ve Türk mobilya pazarı için ilginç gözlemlerde bulunduğunu belirten Karcı, aynı zamanda çeşitli yurt dışı bağlantıları da gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Fuar çok  verimliydi. Ancak kül bulutları nedeni ile 2 gündür Milano'da mahsur kaldık. İtalya'da da diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi hava sahası uçak seferlerine kapalı durumda. Türk Büyükelçiliği'nden de yardım alamıyoruz, sıkıntı yaşıyoruz. Kapa Tur'un sorumsuzluğu ve ilgisizliği de bu sıkıntılarımızı artırdı." dedi.


Geri Dön