19 / 04 / 2024

Maslak 1453’te aidatlar 45 lira düştü!

Maslak 1453’te aidatlar 45 lira düştü!

Yerli ve yabancı, dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453’te ev alan herkes karlı çıktı. Bunu zaten söyledi Ali Ağaoğlu. Evler teslim edilmeye başlandı. Ve aidatlar belirlendi...




İnşaat sektöründe “balon var” dediklerinde ilk karşı çıkan o olmuştu.  Bu kadar bina satılır mı dalgasını kıran da O oldu.  Kriz seslerinin yükseldiği bir anda sıfır peşinatlı kampanyalarla bu sesleri kısan da O olmuştu.

Şimdi de yine inşaat sektöründe sıkıntı olduğu söyleniyor. Hatta bazı şirketlerin projelerini durdurduğu iddiaları dolaşıyor ortalıkta. Ve Ali Ağaoğlu’dan bomba gibi bir haber geliyor.


Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun önümüzdeki yıl İstanbul’da dört gayrimenkul projesini birden başlatacağı haberini verdi Ali Ağaoğlu ve devam etti:

“İnşaatta Bakırköy’deki projemizde yasal sıkıntı yaşandı. Ama ben çözüleceğine ve önümüzdeki yıl onun başlayacağını düşünüyorum.

İki proje Avrupa yakasında, iki proje de Anadolu yakasında olmak üzere önümüzdeki yıl içinde dört yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor.”

Herkesin dur bir bakalım dediği bir dönemde Ali Ağaoğlu bu cesareti nereden alıyor.

Bizce satıştan. Evet Ali Ağaoğlu iyi satıyor. Peki herkesin durduğunda bile O nasıl iyi satıyor? Bakın anlatalım;

Yerli ve yabancı, dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453’te ev alan herkes karlı çıktı. Bunu zaten söyledi Ali Ağaoğlu. Evler teslim edilmeye başlandı. Ve aidatlar belirlendi.

Bu arada evler teslim edildikten bir ay sonra aidatlar işlemeye başladı. Üstelik geçtiğimiz günlerde bir yazı aldı Maslak 1453 sakinleri. Şöyle diyordu:

“Daha önce 345 lira olarak belirlediğimiz aylık aidatlar gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra 300 liraya indirilmiştir.”

Herkesin gönlünü fetheden bu yazı Ağaoğlu’nun önümüzdeki yıl yapacağı dört projenin müşterilerini hazırladı bile… Maslak 1453’ten ev sahibi olanların 45 liraya takacaklarını sanmıyoruz. Ama Ağaoğlu 45 lirayı takabiliyor. Bu yüzden yaptığı her projeye insanlar koşuyor.

Bu arada 1453’te sadece aidat değil bir yerde farklı dillerdeki uyarı levhaları insanları mest ediyor. Uluslararası bir mekan yaratılacağı söylenmişti, bu görüntüler onu gösteriyor. Bu arada Avrupa’nın en büyük karma yaşam projelerinden biri olan Maslak 1453, dünya devlerini İstanbul’da buluşturdu.

Yaşamın başladığı Maslak 1453’te B3 ve C15 kulelerini alan Abduljawad Holding, 4 kıtada 29 turizm tesisi işleten Dusit International ile B3 blok için  anlaştı.

Bir başka önemli yenilik ücretsiz servis… Siz müşteriyi korursanız müşteri de sizinle her yere gelir. Yani Ali Ağağlu’nun cesareti yaptıklarından geliyor.

 


Celal Toprak/Gözlem Gazetesi


Geri Dön