24 / 04 / 2024

Maslak’taki Spine Tower toplantıların yeni adresi!

Maslak’taki Spine Tower toplantıların yeni adresi!

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.



İş dünyasının yükselen değeri  Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor


Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları,  toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor. Spine Tower’ın toplam 7 toplantı odası aynı anda 139 kişiye hizmet verebiliyor.  Kiralamaları Spine Ticari Alanlar Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan toplantı odaları 20 kişiden 55 kişiye kadar çeşitli boyutlarda toplantılara ev sahipliği yapıyor. Digital Signage Sistemi, Projeksiyon Cihazı, Otomasyon Sistemi  gibi her türlü teknik ekipmanı ile tüm talepleri karşılayabiliyor.  Ayrıca Vale ve  Catering hizmeti de veriliyor.


Spine Tower, çevre yolu ve FSM köprüsü girişine 3 km uzaklıkta, metro istasyonlarına komşu, en popüler alışveriş merkezine ve en donanımlı hastaneye yürüyüş mesafesinde, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Maslak’ta iki tarafı, ana yollarla, bir tarafı ormanlarla çevrili alanda yer alan Spine Tower, ormanı, parkları, cafe ve restoranları, spor alanları ile dinamik yaşamı destekliyor. Spine Tower, Marmara denizini Karadeniz’e birleştiren Boğaz’ı, Belgrad Ormanları’nı ve Levent’ten  Pera’ya  360 dereceye varan görüş açısına sahip. 


Baraj yapımlarında kullanılan ve en sağlam beton türü olan C80’le yapılan SpineTower’ın Yönetimi, konforun yanı sıra güvenlik, emniyet ve sağlamlık gibi özelliklere büyük önem veriyor. SpineTower, 191m yükseklikte bile açılabilen camlar, saniyede 6,5 m hıza sahip asansörler ve ferah kat tavan yüksekliği gibi özellikleri ile farkını ortaya koyuyor.



Geri Dön