26 / 04 / 2024

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.



Kurulduğundan bu yana her geçen gün tecrübesine tecrübe katan Massa Mobilya, prestijli projelerde kendine yer bulmaya devam ediyor. İstanbul ve İzmir’ de yer aldığı prestijli projelerden ismini söz ettiren Massa Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Göktay Mutlu Soysal yaptıkları işe büyük özen gösterdiklerini belirterek, “ Massa Mobilya olarak adımızın en iyilerle anılmasından mutluluk duyuyoruz. Hep daha iyi olmak için çalıştık ve başardığımızı düşünüyorum. Artık, prestijli projelerin mutfağında Massa var. Özellikle İstanbul’daki projelerde, becerimizi ve profesyonelliğimizi ortaya koyduk. Yaptığımız işler beğenildi. Ege Bölgesinde işbirliği yaptığımız firmalar her zaman en üstte yer alıyor. Müşterilerimizi memnun etmeyi kendimiz için ilk şart olarak koyduk” dedi.


Massa’yı duymayan kalmayacak

Firma olarak İstanbul’da 12 milyon TL’lik bir proje olan Lotus Gıda Laboratuarı projesini üstlendiklerini belirten Mimar Göktay Mutlu Soysal, “Kazanımlarımızın meyvesini alıyoruz. Ne kadar büyük bir projede yer aldığımızın farkındayız ve bu bize mutluluk veriyor. Rehavete kapılmamız söz konusu değil. Daha iyisi olmak için çok çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu işe başlarken de çabalamanın ve çalışmanın güzel sonuçlar doğuracağını biliyordum. 2017’de, yine İstanbul’da 3250 dairelik bir projenin startını vereceğiz. Bahçeşehir’de yer alan bu proje sayesinde kalitemizi artık herkes bilecek” diye konuştu.


Başarı hikayesi

Şu an geldiği konumu zor bir süreç olarak nitelendiren Mimar Soysal şunları söyledi: “Pek çok kişi kendi şirketimin başında olmamı, miras olarak adlediyor. Kimseyi yargılamıyorum. Ancak ben buraya takım arkadaşlarımla çok çalışarak ulaştım. Massa’yı kurmadan önce İzmir’in önde gelen firmalarından Dekom Mimarlık ve Temiz Metal’de çalışmam, tasarım, işleyiş ve disiplin ile ilgili tecrübe, deneyim için iyi birer okul olmuşlardır. Mimarlığın inşaat sektöründeki yerini çok iyi biliyoruz. Çalıştığımız firmaların sadece mobilyasını ele almıyoruz. Projeyi bir bütün olarak düşünüyoruz ve tüm projeyi mimari olarak ele alıp tasarlıyoruz. Bu özelliğimizden dolayı alanımızda İzmir’in en güçlü firmasıyız. Mimar olmamın, farklı fikirler üretmede etkisi olduğunu sanıyorum. Özellikle, bahsi geçen prestijli projelerde yer almak için düşünsel olarak da fark yaratılması gerekiyor.”


Sıra İstanbul’da

İzmir’den sonra İstanbul’da da bilinirliği artan Massa, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, No 3 Mavişehir, No 17 Bayraklı, Adres 35, Nest Çamdibi, Nova Life ve Hi Süit Yapı gibi İzmir’in adından sıkça söz ettiren projelerinde, mobilya konusunda profesyonel çözüm ortaklığı getiriyor. “İstanbul’ a da el attık” diyerek espirili bir dille konuyu değerlendiren Mimar Soysal, “Ünümüz şehir sınırlarını aşıp istanbula’a kadar gitmiş. Bizim için sürpriz olmasa da heyecanlıyız. İstanbul’da daha da gelişecek ve firma olarak bu gelişimin içinde yer almak için sabırsızlanıyoruz. Bunun için İstanbul’da bir ofis ve üretim tesisi açtık. Bu sayede, daha sıcak temaslar kurup fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. Bize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Mimar olmamın, farklı fikirler üretmede etkisi olduğunu sanıyorum. Özellikle, bahsi geçen prestijli projelerde yer almak için düşünsel olarak da fark yaratılması gerekiyor “ diye konuştu.


Hürriyet Ege


Geri Dön