29 / 03 / 2024

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de kuruldu.




Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında kuruldu. 


Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirket her nevi hareketli hidrolik ve mekanik platform, cephe asansörü, yük asansörü, kule vinç, mobil vinç, raylı vinç, vinç platformu, iş iskelesi, cephe iskelesi, kalıp iskelesi kiralama, satış ve servis faaliyetleri yapmak. Bu faaliyetler çerçevesinde her türlü platform, iskele ve makine imalatı, ihracatı ve ithalatı yapmak. Konusuna giren ürünlerin ve makinelerinin satış, satış sonrası servis ve bakım hizmetlerini yapmak. Bu makinelerin üretilmesi için fabrikalar ve tesisler kiralamak, satın almak. Üçüncü kişilere kiraya verdiği ürünlerin kurulumunu ve sökümünü yapmak. Her türlü inşaat malzemesi ve mekaniği alımı satımı ve toptan ticaretini yapmak. Proje ve fizibilite raporlarını hazırlamak. Pazar ve piyasa araştırması yapmak. Şirket konusuna giren malların depolanması, nakli, tevzii için gerekli her türlü tesisat, teçhizat, vasıta, bina, arazi ve arsa satın almak, inşa etmek veya başkalarından kiralamak yada kiraya vermek. Her türlü inşaat taahhüt işleri? konut, işyeri, ticarethane, plaza, showroom, alış veriş merkezi ve sair kamu binaları inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.



Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Kayabaşı Mah.75.Yıl Cad. Kayaşehir Avm Plaza No:5/67 Başakşehir 


Geri Dön