26 / 04 / 2024

Material ConneXion İstanbul, UNICERA İstanbul’a katılıyor!

 Material ConneXion İstanbul, UNICERA İstanbul’a katılıyor!

Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion İstanbul, 27 Şubat- 3 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA İstanbul’a katılıyor



Dünyanın birçok ülkesinden, 7.000 üzerinde yenilikçi malzemenin bulunduğu kütüphanesiyle üretici ve tasarımcılara danışmanlık hizmeti veren Material ConneXion İstanbul fuarda, yeni seramik uygulama örneklerini tanıtacak, firmalara inovasyon faaliyetleri için ilham verecek.


Yenilikçi malzemeler konusundaki tasarım merkezi Material ConneXion İstanbul, 27 Şubat- 3 Mart 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı 25. Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA İstanbul’da yerini alıyor. Material ConneXion İstanbul seramik dünyasının bu dev buluşmasında tanıtacağı yeni seramik uygulama örnekleri ile firmalara inovasyon için ilham verecek.


Material ConneXion Uluslararası Danışmanı ve İstanbul Direktörü Paolo Cancellato, UNICERA İstanbul’da konularının inovasyon olacağını belirterek şunları söyledi:


“Seramik, son 10 yılda teknolojinin ve rekabetin de etkisi ile inovasyonun hız kazandığı endüstrilerden biri. Material Connexion olarak bizler de seramik alanında dünya çapında inovatif üreticileri araştırıp irtibata geçiyor, şirketlerin birçok açıdan pazara yeni ürün sunma gayretlerini izleyebiliyoruz. Bütün malzeme sanayilerinin merkezindeki bir kuruluş olarak sahip olduğumuz bilgi birikimi ile Türk seramik sanayisine teknoloji transferleri sağlayabileceğimize inanıyoruz. Kütüphanemizde seramik ürünlere adanmış bir kategori var, burada birçok ilginç, inovatif ürüne sahibiz. Türkiye’nin en büyük sektörlerinden biri olan seramikte, önümüzdeki dönemde önemli projeler gerçekleştirebileceğiz. Bu açıdan UNICERA İstanbul’da yer almak bizim için önem taşıyor.”


Material ConneXion İstanbul dünyanın pek çok ülkesinden seçilen 7.000’in üzerinde yenilikçi malzeme bulunduran kütüphanesiyle Türk tasarım dünyasını ve üreticilerini inovatif ve yeni nesil malzemelerle tanıştırıyor. New York, Bangkok, Daegu, Köln, Milano, Pekin, Seoul, Shanghai, Skövde’de ofisleri bulunan Material ConneXion, yenilikçi malzemelerle dünya çapında tekstil, tasarım, mimari, otomotiv ve moda dünyasının nabzını tutuyor.


Hızla gelişmekte olan Türk seramik sektörünün, yabancı ülkelerde daha büyük başarılara ulaşabilmesinin gerekliliklerinden biri de yenilikçi olması. Material ConneXion İstanbul, yenilikçi malzeme kütüphanesi ve danışmanlığı ile Türk seramik sektörünün rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olmayı hedefliyor.


Tüm dünyadan gelen yeni nesil yenilikçi malzemeleri www.materialconnexion.com/tr adresinden ve Facebook’ta MaterialConneXionIstanbul adıyla https://www.facebook.com/MaterialConneXionIstanbul linkinden Twitter’da MatCoxIst adıyla https://twitter.com/MatCoxIst linkinden takip edebilirsiniz.


Material ConneXion İstanbul Fuar Katılım Bilgileri:


25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA İstanbul

27 Şubat- 3 Mart 2013

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi


Geri Dön