20 / 04 / 2024

Mavera Başakşehir satılık daire!

Mavera Başakşehir satılık daire!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

3+1'den 8+2'ye kadar farklılaşan daire seçeneklerine sahip olan Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları için haberimizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz...





 İstanbul'un Başakşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Mavera projesi. 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 tiplerinde daire alternatiflerinden meydana geliyor.  Makro İnşaat  ve Başakşehir Belediyesi ortaklığı çalışması hayata geçirilen  Mavera Başakşehir  projesinin dairelerinde satış süreci devam ediyor


6 blok olarak inşa edilen Mavera Başakşehir projesinde 275 adet konut ve 70 adet ticari ünite bulunuyor. Mavera Başakşehir projesinde 3+1 dairelerin alanları 130 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 150 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları şöyle: 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları: 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 3+1 daireler için 512 bin liradan, 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 4+1 daireler için 609 bin liradan başlıyor. Mavera Başakşehir projesinin ödeme planı şöyle: 


Mavera Başakşehir ödeme bilgisine göre projede dairenin 4'te 1 tutarı peşin olarak ödeniyor ve kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Mavera Başakşehir ne zaman teslim:?


Mavera Başakşehir 'de yer alan daireler sahiplerine  2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek.


Projede daire sahipleri için voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, yüzme havuzu, basketbol sahası, meyve bahçeleri, spa, bay - bayan fitness merkezi, ve tenis kortu gibi olanaklar mevcut.



Telefon:0212 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön