26 / 04 / 2024

Mavera Başakşehir satılık!

Mavera Başakşehir satılık!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir satılık fiyatları minimum 163 bin TL' den başlayarak, maksimum 932 bin TL'ye kadar yükseliyor. Mavera Başakşehir Evlerinde teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak...



3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Mavera projesi lokasyon olarak Başakşehir'de konumlandırılıyor.  Mavera Başakşehir  satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


274 adet daireden oluşan Mavera Başakşehir Evlerinde konut satışları devam ediyor. Mavera Başakşehir Konutlarında yer alan daireler 190 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 163 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Mavera Başakşehir'de ayrıca 70 adet ticari birim bulunuyor. Mavera Başakşehir  Makro İnşaat  girişimi ile yükseliyor.


Mavera Başakşehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2014 cevabı veriliyor. Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları bilgisine göre maksimum fiyat 932 bin TL olarak belirlendi.


Başakşehir Mavera nerede?

Mavera Başakşehir adres: Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul


Makro İnşaat Mavera Başakşehir ulaşım krokisi:

Mavera Başakşehir satılık!


Telefon: (0212) 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön