28 / 03 / 2024

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Mavera Başakşehir vaziyet planı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Makro İnşaat Mavera Başakşehir satış fiyatları 512 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesinde 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 daire seçenekleri yer alıyor.  Mavera Başakşehir  Evleri 275 adet konut ve 70 adet ticari üniteden oluşuyor.


Mavera Başakşehir vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. 6 blok olarak inşa edilen Mavera Başakşehir satışları yüzde 1 KDV avantajıyla devam ediyor. 


25 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Makro Mavera Başakşehir fiyatları 3+1 dairelerde 512 bin liradan, 4+1 dairelerde 609 bin liradan başlayarak değişiyor. Mavera Başakşehir  Makro İnşaat  ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor.


Mavera Başakşehir Evleri'nde 3+1 dairelerin alanları 130 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 150 metrekare olarak belirlendi. Makro İnşaat Mavera Başakşehir teslim tarihi Haziran 2014 yılı olarak belirtiliyor.


Mavera Başakşehir projesi içerisinde spa, bay - bayan fitness merkezi, yüzme havuzu, Türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, meyve bahçeleri, çocuk eğlence ve macera parkı, kaykay pisti gibi sosyal donatılar yer alıyor. Mavera Başakşehir vaziyet planı şu şekilde;


Mavera Başakşehir vaziyet planı!


Mavera Başakşehir vaziyet planı!


Makro Mavera Başakşehir iletişim bilgileri

Telefon:0212 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön