19 / 04 / 2024

Mavera Sarayları iletişim!

Mavera Sarayları iletişim!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

Makro İnşaat tarafından inşa edilen Mavera Sarayları projesinde 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde konutlar yer alacak. Mavera Sarayları iletişim bilgilerini 0212 659 62 22 no'lu telefonu ayarak detaylı bir şekilde öğrenebilirisiniz.



4 blok halinde yükselen  Mavera Sarayları  projesi lokasyon olarak İstanbul Başakşehir bölgesinin 5. etabında konumlandırılıyor. Ön talep toplayan Mavera Sarayları projesi  Makro İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Mavera Sarayları iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Blokların 5 veya 6 katlı olarak tasarlandığı Makro İnşaat Mavera Sarayları projesinde 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri sunuluyor. Toplamda 40 adet daireden meydana gelen Mavera Sarayları henüz satışa çıkarılmadı. 


Mavera Sarayları iletişim bilgilerinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Başakşehir Mavera Sarayları ödeme planı 'na göre daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak verildiğinde kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


1 ay sonra lansmanın yapılması beklenen Başakşehir Mavera Evlerinde yer alan daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Mavera Sarayları daire fiyatları kapsamında projede yer alacak konutlar 5 bin TL'den başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılacağı belirtiliyor. 


Lansmanı yapıldıktan sonra satışa çıkarılacak olan Mavera Evlerinde yer alan konutların büyüklükleri 250 metrekareden başlayacak. Makro İnşaat Mavera Konakları teslim tarihi bilgisine göre daireler satışların başlamasından 24 ay sonra gerçekleşecek.


Proje hakkında detaylı bilgiler açıklandığında www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz. Mavera Sarayları nerede sorusunun yanıtını 0212 659 62 22 no'lu telefon numarasını ayarak öğrenebilirsiniz. 


Mavera Sarayları iletişim:

Telefon:0212 659 62 22

Web:www.maverasaraylari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön