19 / 04 / 2024

Mavikent 4. Etap'ın yedek listesindeki 350 aileye ev!

Mavikent 4. Etap'ın yedek listesindeki 350 aileye ev!

Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı toplu konutlara müracaat edip adları yedek listede yer alan 350 aile, asil listedeki 350 kişinin aranılan şartları taşımaması üzerine ev sahibi olma şansına kavuştu.



Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı toplu konutlara müracaat edip adları yedek listede yer alan 350 aile, asil listedeki 350 kişinin aranılan şartları taşımaması üzerine ev sahibi olma şansına kavuştu. 1 yıl önce yapılan kurayla bin kişilik yedek listede yer alan 350 aile, belediyenin önceden duyurduğu şartlar nedeniyle asil listenin değişmesiyle mutlu oldu.


"ŞARTLARI AÇIKLADIK"


Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Mavikent 4. Etap konut kuralarımızı geçtiğimiz yıl çekmiştik. O dönem Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek'in de katılımlarıyla bin asil ve bin yedek belirlemiştik. Konut projemiz için 30 binin üzerinde vatandaşımız müracaat etti. Talepleri alırken, herkesin kendi beyanını kabul ettik ama şartlarımızı da açıkladık" dedi.


TORPİL İŞLEMİYOR


Tahmazoğlu, ilk duyuruda başvuranların aylık gelirinin 2 bin liranın altında olması, aile fertlerinin üzerinde ev, iş yeri araba olmaması ve en az 1 yıl Şahinbey ilçesinde ikamet etme şartının bulunduğunu anımsatarak, "Tüm devlet kurumlarından kurada adı çıkanların kayıtlarını tek tek inceledik. Bu konuda çok büyük bir hassasiyetimiz var ve kimseye torpilimiz yok. Eğer bir kişiye torpil geçsek Allah bunun hesabını hepimizden sorar" diye konuştu.


Sabah




Geri Dön