16 / 04 / 2024

Mavikent 4 yükselmeye başladı!

Mavikent 4 yükselmeye başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.




Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında belirlenen 1.000 ailenin oturacağı Mavikent 4’üncü etapta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. 30 bin kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutların devamının yapılması için de çalışmalar başladı.

“4’üncü Etap Yapılıyor 5’inci Etap İçin Çalışmalar Başladı”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bütün vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar konut üretimine devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3’üncü etaplarda 2 bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen çok yoğun talep var. Bu talep doğrultusunda bizde kendilerine söz verdiğimiz gibi Mavikent 4’üncü etabı yapmaya başladık. Burada kura ile belirlediğimiz 1.000 aileye 1.000 konut veriyoruz. Komutalarımızın yapımı büyük bir hızla devam ediyor.  Bu konutlarımıza 30 binin üzerinde vatandaşımız başvurmuştu. Bu yoğun talebe cevap vermek için bizde hemen Mavikent 5’inci etap için çalışmalarımıza başladık. Bu konutlarımız için de önümüzdeki günlerde kura yapacağız. Ondan sonra da yine dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. Amacımız tüm vatandaşlarımız konut sahibi oluncaya kadar bu tür çalışmalarımızı sürdürmek.”




Şahinbey Belediyesi


Geri Dön