18 / 04 / 2024

Mavikent 5. Etap'ın son başvuru tarihi 2 Eylül!

Mavikent 5. Etap'ın son başvuru tarihi 2 Eylül!

Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli vatandaşlara uygun konut verebilmek için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutlarının kayıtları devam ediyor.




Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutlarının  kayıtlarındaki son gün 2 Eylül 2016 olarak açıklanmıştı. O günden bu yana şartları uyan birçok vatandaş Şahinbey Belediyemize gelerek kayıtlarını yaptırmaya  devam ediyor.


Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu,  Mavikent 5. Etap Konutları için kayıtların devam ettiğini belirterek, “Mavikent 4. Etabı yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edeceğiz. Mavikent 5. Etap için ise kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. Müracaatları 1 Ağustos itibariyle almaya başladık ve vatandaşlarımız kayıtlara oldukça yoğun ilgi gösterdi. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Kayıtlarımız 2 Eylül’e kadar devam edecek. Birinci günle, son gün kayıt olanlar arasında bir fark yok. Hepsi aynı kuraya girecek ve kuramız noter huzurunda çekilecek.  Konutlarımız 99 metrekare olup, 2 oda bir salon, mutfak, kiler, vestiyer, duşa kabin ve mutfak dolaplarından oluşacak. Etrafında parkıyla sosyal tesisleriyle, ulaşımıyla çok rahat bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Ben kurada çıkacak kardeşlerimi şimdiden tebrik ediyorum. Hedefimiz herkesi ev sahibi yapmak.” dedi.


Hayalimizde Dahi Göremezdik


Mavikent 5. etap için kayıt yaptırmaya gelen vatandaşlar, Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Kira ödemekten bıktık. Mavikent konutları bizlerin umudu. Normal şartlarda ev sahibi olabilmemiz mümkün değil. Ancak, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptırdığı evlerle, ev sahibi olabilme hayalimiz var. Onun sayesinde ev hayallimiz gerçekleşecek. Allah başkanımızdan razı olsun” dedi.



Şahinbey Belediyesi



Geri Dön