26 / 04 / 2024

Mavikent Konutları 4'üncü etabın temeli atılıyor!

Mavikent Konutları 4'üncü etabın temeli atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapmıştık. Şu an orada oturan dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavi kent Konutları 4'üncü etabın temeli 16 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek törenle atılacak.



Şahinbey Belediyesi tarafından yapmıştık. Şu an orada oturan dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavi kent Konutları 4'üncü etabın temeli 16 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek törenle atılacak. Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutlarfnın 4uncü etabın yapımına başlanılıyor. 30 bin 724 kişinin başvurduğu ve ev sahibi olacak 1.000 ailenin geçtiğimiz Ağustos ayında kura ile belirlendiği konutların temeli yapılacak törenle atılacak. 



TAHMAZOĞLU: TÜM VATANDAŞLARIMIZ KONUT SAHİBİ OLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ" 

30 bin 724 kişinin başvurduğu Mavikent Konutları 4'üncü etabın temelinin Cuma günü atılacağını söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3 uncü etaplarda 2.340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder aibi ev sahibi vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen çok yoğun talep vardı. Bu talep doğrultusunda bizde kendilerine söz verdiğimiz gibi Mavikent 4'üncü etap çalışmalarına başladık.  Ağustos ayında yaptığımız kura çekilişinin ardından şimdide konutlarımızın temelini atacağız. Sonra da yine dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. Amacımız burada gerek belediyeler olarak gerekse  TOKİ  ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek te sağ olsun o da bu konuda ciddi destek veriyor, tüm vatandaşlarımız konut sahibi oluncaya kadar bu tür çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ben Mavikent 4. etap konutlarımızın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Temel atma töreninin 16 Ekim Cuma günü saat 16.00'da Şahinbey Oto Sanayi Sitesi yanında Mavikent konutları için yapılacak alanda atılacaöı bildirildi. 


Metropol


Geri Dön