19 / 03 / 2024

Mavikent Konutları 4'üncü etap kura çekişleri 23 Ağustos'ta!

Mavikent Konutları 4'üncü etap kura çekişleri 23 Ağustos'ta!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent Konutları 4'üncü etabın hak sahipleri 23 Ağustos Pazar günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek.



Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü Karataş'taki Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Sabah saatlerinde başlayacak kura sonrasında, bin asil ve bin yedek isim belirlenecek. 


TAHMAZOĞLU: "TÜM VATANDAŞLARIMIZ KONUT SAHİBİ OLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

30 bin 724 kişinin başvurduğu Mavikent Konutları 4'üncü etapta kısa süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3'üncü etaplarda 2bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen çok yoğun talep var. Bu talep doğrultusunda bizde kendilerine söz verdiğimiz gibi şuanda Mavikent 4'üncü etapta 1000 konutun daha kurasını inşallah çekeceğiz. Vatandaşlarımız hep soruyorlardı bize merak ediyorlardı inşallah 23 Ağustos Pazar günü saat 09.00'da Karataş'ta ki Şahinbey Spor Salonumuz da kura çekimini gerçekleştireceğiz. Ben öncelikle Mavikent'ten daire almak için müracaat eden tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. İnşallah burada bin ailemizi daha sevindireceğiz. Ondan sonra da yine dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. Amacımız burada gerek belediyeler olarak gerekse  TOKİ  ve Maliye Bakanlığı sağ olsun o da bu konuda ciddi destek veriyor, tüm vatandaşlarımız konut sahibi oluncaya kadar bu tür çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


Adana İlk Haber


Geri Dön