20 / 04 / 2024

Mavikent´te 1000 konutun kurası 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak!

Mavikent´te 1000 konutun kurası 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent'te ikinci 1000 konutun hak sahipleri 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek...




Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent'te ikinci 1000 konutun hak sahipleri 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek.


Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptığı Mavikent Konutları'nın sahipleri 26 Ekim Cumartesi günü Karataş'taki Şahinbey Spor Salonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılacağı kura ile belirlenecek. Kurada 1000 asil ve 1000 yedek isim belirlenecek. Mavikent Konutları'ndan ev sahibi olmak için 12.226 kişi başvuru yaptı.  Başvuru yapan vatandaşların tamamı kuraya katılacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,"28 Nisan 2013 tarihinde Mavikent'te 1000 konutumuzun hak sahiplerini belirlemiştik. İkinci 1000 konutumuzun kura çekilişini ise 26 Ekim Cumartesi günü Şahinbey Spor Salonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız sayın Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleştireceğiz. Böylelikle Mavikent'te 1000 ailemizi daha ev sahibi yapmış olacağız. Kura çekimimizde bin asıl ile bin yedek çekilişi yapılacak. Hedefimiz hiçbir vatandaşımız ortada kalmasın, kiracı olmasın, herkes kendi evinde, kendi dairesinde, depreme dayanıklı, sosyal donatı alanları ile her şeyi ile mükemmel olan bu alanlarda yaşamlarını sürdürsün. Çekilişe katılacak herkese ben şimdiden bol şans diliyorum" diye konuştu.


Gaziantep Şahinbey Belediyesi


http://www.sahinbey.bel.tr


Geri Dön