19 / 04 / 2024

Mavişehir Modern 3'te 345 bin TL'ye! Ekimayında teslim!

Mavişehir Modern 3'te 345 bin TL'ye! Ekimayında teslim!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Mavişehir Modern 3

Gergül İnşaat'ın, İzmir Mavişehir'de, yapımlarını tamamlayarak, erken teslimlerini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern ve Mavişehir Modern2 projelerinden sonra inşa ettiği Mavişehir Modern3'te fiyatlar 345 bin liradan başlıyor...



Gergül İnşaat'ın,  İzmir  Mavişehir'de, yapımlarını tamamlayarak, erken teslimlerini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern ve Mavişehir Modern2 projelerinden sonra, yine Mavişehir'de inşaa ettiği üçüncü projesi Mavişehir Modern3 konutlarında da erken teslim için geri sayım başladı.



Projenin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen Mavişehir Modern3 daire sahipleri, erken teslim haberi ile sevinçlerini ikiye katladılar. Yıl sonu tamamlanması planlanan Mavişehir Modern3 projesinin, Gergül İnşaat'ın yoğun çalışmaları sonucu teslim tarihi öne çekilerek, 30 Ekim 2013 tarihi itibariyle daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Mavişehir Modern3 projesinde, farklı tiplerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Tamamlanmış yaşamaya hazır daire sahibi olmak isteyenler için, sınırlı sayıda daire seçeneği, 345 bin TL ile 683 bin TL arasında değişen rakamlarla satışa sunuluyor.  Mavişehir Modern3 projesi, İzmir'in gözde bölgesi Mavişehir'de, çeşitli eğitim kurumları, alışveriş ve aktivite merkezlerine yürüyüş mesafesindeki özel konumu, Mavişehir Metro İstasyonuna ve Çevreyoluna yakınlığı ile çok önemli bir lokasyon avantajına sahip durumda bulunmasıyla hem yatırım yapmak isteyenler hem de hemen taşınarak oturmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.


“Sözde değil özde anahtar teslim” sloganı ile dikkat çeken Mavişehir Modern3 projesinde daireler, yapı kullanma izin belgesi (oturma raporu) alınmış, elektrik abonmanlığı yapılmış, şebeke suyu abonmanlığı alınmış, doğalgaz abonmanlığı alınmış, DASK (Doğal Afet Sigortası) yapılmış, tapuları kat mülkiyetine dönüştürülmüş şekilde daire sahiplerine teslim ediliyor.


Mavişehir Modern Satış Ofisi

Telefon: 444 16 12

Web: www.mavisehirmodern.com


projeye sor



Geri Dön