24 / 04 / 2024

Mavişehir No 3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullanıldı!

Mavişehir No 3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullanıldı!

İzmir ve çevresinde, 6 bin civarı konutu konutu hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, 28 dairelik Mavişehir No.3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullandı. Projede yer alan en küçük dairen 197 metrekare alana sahip..



İzmir ve çevresinde, 6 bin civarı konutu konutu hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, 28 dairelik Mavişehir No.3 projesinde tasarım ödüllü malzemeler kullandı. En küçük dairenin 197  metrekare olduğu projede, Türk hamamı, sauna ve , masaj saIonu gibi her türlü konfor düşünüldü. 


Murat Zabıtçı Mavişehir'de toplam 2711 bin metrekare alanda 650 metrekare taban üzerinde 28 dairelik projeyi hayata geçiren Zabıtçı İnşaat, konutlarda en kaliteli malzemenin kullanıldığını belirtti. Havuz, bahçe ve sosyal tesislerin yanı sıra Türk hamamı ve masaj salonunun da olduğu projeyi anlatan Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı konfora son derce önem verdiklerini kaydetti. Tüm konutlarda en kaliteli malzemeyi kullandıklarını aktaran Zabıtçı, "Konutlarımızın en küçüğü 3-1-1 olup 197 metrekaredir. Bu aralık 295 metrekareye kadar çıkıyor" diye konuştu. 


Oldukça üst düzey bir bina yaptıklarına dikkat çeken Zabıtçı, "Kullandığımız ürünlerin çoğu özel tasarım ürünleridir. Buzdolaplarından, bataryalara ve davlumbazlara W kadar her birinin 2'şer veya 3'er tasarım ödülü var. Kısaca üst düzey markaların ödüllü tasarımlarıyla çalıştık. Bu markaların bir arada kullanıldığı başka bir projeyi de bulamadık" ifadelerini kullandı. 


Bölgedeki birçok binanın konut konseptiyle ele alındığı aktaran projenin mimarı Burcu Soysal, "Mavişehir No.3 projemizde de 5 farklı konsepte 5 farklı yaşam şekline hitap eden daireler yaptık. Gerek kullandığımız malzemelerin kalitesi gerekse farklı konseptiyle projemizin bölgeyi bir adım daha yukarı taşıdığına inanıyorum" dedi. 


BUNLAR OLMAYACAK

Projede asla yer vermeyecekleri konuları da sıralayan Zabıtçı, "Yapacaklarımızın yanında yapmayacaklarımız da var. Bunlar 1 + 1,2+1 konutlar, mağaza, dükkan, işyeri ve benzeri ticari yapılardır. Kesinlikle bunlara yer vermeyeceğiz" diye konuştu. 

Güvenliği de ayrı önem verdiklerini kaydeden Zabıtçı, özel güvenlik personeli yanında kapalı devre kamera sistemiyle sürekli takipte olunacağını da söyledi. 


CEPTEN VE TABLETTEN 

Dairelerde ciddi bir otomasyon altyapısı kurduklarını vurgulayan Zabıtçı, "Ev sahipleri ister cep telefonlarından ister tablet bilgisayarlarından isterlerse de daire içine koyduğumuz ekran yardımıyla her türlü elektrik, su, doğalgaz tüketimini anında görebilecek. Ayrıca çiçekçiye, taksiye, market ve kuru temizlemeciye kadar ihtiyaç duyabilecekleri her noktaya yine bu ekran üzerinden ulaşabilecek. Bunlara ilave olarak evde elektrikle çalışan eşyaların yüzde 95'ine de bu sayede müdahale edebiliyorsunuz" şeklinde konuştu. Kasım sonunda yapacakları tanıtım toplantısının ardından satış çalışmasına yoğunluk vereceklerine dikkat çeken Zabıtçı, gelen talepleri ise reddettiklerini aktardı. 


Habertürk Egeli Eki


Geri Dön