24 / 04 / 2024

Mavitaş Prefabrik sektöre yeni bir soluk getirdi!

Mavitaş Prefabrik sektöre yeni bir soluk getirdi!

Kurulduğu 2012 yılında beri profesyonel kadrosu ve üstün teknik altyapısıyla 200'den fazla yapının üretimini başarıyla tamamlayan Mavitaş Prefabrik AŞ, sektörüne yeni bir soluk getirdi.



Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak tam donanımlı bir tesis oluşturduklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yaşar, "Sektörde genç bir firma olmamıza rağmen proje süreçlerinde zaman kaybını en aza indirmiş olmamız hem bizim için hem de müşterilerimiz için bir avantaj. Üretim ve teknik personelimizin tek çatı altında çalışması ve sürekli iletişimde olması, projenin üretim öncesi, esnası ve sonrasında kazanılmış vakit olarak geri dönüyor. Müşterilerimiz kompleks yapıda olan tesislerimizde hem proje sürecine hem de üretim kalitemize şahit olabiliyorlar" diye konuştu.


Sabah Egeli




Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Kurulduğu 2012 yılında itibaren profesyonel kadrosu ve üstün teknik altyapısıyla 200'den fazla yapının üretimini başarıyla tamamlayan Mavitaş Prefabrik A.Ş., sektörüne yeni bir soluk getirdi. 


Harita Mühendisi Şener Yasar tarafından 2012 yılında faaliyete geçirilen Mavitas Prefabrik A.S., betonerme prefabrikasyon alanında en son teknoloji uygulamalarını kullanarak, sanayi yapılarına dair en hızlı ve en kaliteli çözümleri sunma amacıyla yola çıktı. Izmir-Ankara karayolu kenarında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan toplamda 50 bin metrekarelik bir tesiste faaliyetini sürdüren Mavitas Prefabrik, projelerin hazırlanması, kaliteli beton üretimi, betonarme elemanların dökümü, ürünlerin testlerinin yapılması ve istiflenmesi gibi bütün süreci tek bir çatı altında gerçekleştirebiliyor. 


DONANIMLI TESİS


30 kişilik teknik ve idari kadrosu, 100 mavi yakalı çalışanıyla hizmet veren firma, prefabrik betonarme yapıların her elemanının üretimini, testlerini ve montajını büyük bir titizlik içinde gerçekleştiriyor. Prefabrik yapı elemanlarında kullanılan beton, tesisin içinde bulunan otomasyonu sağlanmış bir beton santralinde üretiliyor. Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak tam donanımlı bir tesis oluşturduklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yasar, "Kullandığımız teknoloji ve döküm tekniklerimizle birlikte sektöre sunduğumuz kaliteyi katlıyoruz. Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken insana ve doğaya en üst düzeyde saygı göstermek, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilir yapımızı sürdürmek ve belirli şartlarda en üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlamak olmazsa olmazımızdır" diye konuştu. 


200 BİN M2 KAPASİTE


Mavitas Prefabrik A.S., yeni nesil teknoloji ile donatılmış tesisi ve profesyonel kadrosunun etkisiyle yıllık 200 bin metrekarelik bir alan inşaası kapasitesiyle çalışıyor. 2016 yılı içinde bu kapasite hedefine ulasaçaklarını belirten Yasar, 2017 yılında kapasite artırımı için yatırım planlarının hazır olduğunu söyledi. Şener Yasar, "2017 yılında kapasitemizi yaklaşık yüzde 40 oranında artıracak bir yatırım planımız bulunu yor. 2017 yılı sonunda da bulunduğumuz yıldan daha iyi bir performansa doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. 



Star Ege


Geri Dön