05 / 05 / 2024

Maximoon Esenyurt'ta fiyatlar güncellendi! 73 bin TL'ye!

Maximoon Esenyurt'ta fiyatlar güncellendi! 73 bin TL'ye!

15 ve 22 katlı bloklardan meydana gelen Maximoon'da toplam 1377 konut bulunuyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Maximoon projesindeki konutların yenilenen fiyatları 73 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'in tam merkezinde inşa ettiği Maximoon yaşam ve iş merkezi, bulunduğu lokasyon itibariyle de sakinlerine büyük avantajlar sağlıyor. Uydu kentlerden ve yeni kentleşmekte olan yerleşim bölgelerinden farklı olarak Bahçeşehir'in tam merkezinde inşa edilen Maximoon, sakinlerine kentin içinde kentli bir yaşam vaat ediyor.

Maximoon'un bulunduğu lokasyonun İstanbul'un önde gelen eğitim, sağlık, alışveriş ve kültürel hayatının tam merkezinde yer aldığını belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, yaşam merkezinin sahip olduğu imkanlar itibariyle aynı zamanda Bahçeşehir'de 'merkez içinde merkez' olacağının altını çiziyor.

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekip yönetiminde projelendirilen ve yürütülen Maximoon, yeşil alanlara, kat bahçelerine ve 74 mağazası olan bir çarşıya sahip bulunuyor. Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları ve ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile Maximoon, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en gelişmiş örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor.

15 ve 22 katlı bloklardan meydana gelen projede 1377 konut yer alıyor. 9 bloğun yer aldığı projede konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen, alım gücü açısından tüm kesimlere seslenen ve ayrıcalıklı bir yaşam sunmanın yanı sıra yatırım açısından da karlı bir proje olan Maximoon'da daire fiyatları 1+1'lerde 73 bin, 2+1'lerde 136 bin, 3+1'lerde 244 bin TL'den başlıyor.

32 bin 356 metrekarelik alan üzerinde kurulan projede ayrıca 60 adet mağaza yer alıyor. Temeli 2011 Haziran'da atılan projede konutlar 2014 yılında teslim edilecek.

444 34 18

http://www.maximoon.yalcintepegroup.com

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön