23 / 04 / 2024

Maximoon projesinden İngilizler 140 daire satın aldı!

Maximoon projesinden İngilizler 140 daire satın aldı!

Muhtemel bir krizde maaşlarının düşeceği öngörüsünde bulunan İngilizler, ekonomisi gelişmelerden fazla etkilenmeyen Türkiyeye yöneldi. İngilizler, Yalçıntepe Groupa ait Maximoon projesinden 140 daire birden satın aldı...



HER KESEYE UYGUN
Mehmet Yalçıntepe, projeyi hazırlarken, para kazanmanın zor olduğu gerçeğini de göz önünde tuttuklarını belirterek, 1+1 daire 65 bin, 3+1 ise 230 bin TLden başlıyor dedi.

MÜŞTERİNİN İSTEĞİNE GÖRE VADE YAPIYOR
Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Ödeme şartlarını da yine müşterinin tercihine göre ayarlayabiliyoruz. Ödeme standardımızda da yüzde 25 peşin ve 84 ay vade gibi bir kalıbımız yok. Değişebiliyor. Şimdiye kadar toplam 194 daire sattık. Projenin toplam maliyetinin ise 115 milyon TL olacağını düşünüyoruz dedi.


Yalçıntepe Group tarafından geçen ay yapımına başlanan Maximoon projesine, krizden korkan İngilizler büyük ilgi gösterdiler. Toplam 1421 dairenin olacağı projede İngilizler 140 daire satın aldı. Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Projeyi 2013ün son çeyreğinde teslim etmeyi planlıyoruz. Ancak buna rağmen yeni bir krizin geleceğini düşünen İngilizler buna bağlı olarak 2008deki gibi işten çıkarmaların yanı sıra çalışanların maaşlarının da geri çekileceğini öngörüyor. Önlem olarak krizden etkilenmeyecek olan Türkiyede gayrimenkul yatırımı yapıyorlar. Türkiyenin istikrarının farkındalar dedi. Metrekare fiyatlarında emsallerine göre yüzde 40a varan avantajlar olduğunu ileri süren Yalçıntepe, Bir simitçi bile iki daire aldı. Maximoonun Bahçeşehir lokasyonunda yer alan kıymetli bir proje olmasına karşın fiyatlarımızda insanların para kazanma zorluklarını da gözönünde bulundurduk. Fiyatlar 1+1lerde 65 bin TLden, 2+1lerde 128 bin TLden ve 3+1lerde ise 230 bin TLden başlıyor dedi.

Türkiye


Geri Dön