26 / 04 / 2024

Maximoon'dan bayram kampanyası! 78 bin TL'ye!

Maximoon'dan bayram kampanyası! 78 bin TL'ye!

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, büyük ilgi gören Maximoon'un kampanyalı dönem fiyatlarını geniş bir zamana yaydıklarını, MAXIMOON konutlarının bayramda da eski fiyattan satışa sunulacağını duyurdu



Yalçıntepe Group'un inşa ettiği Maximoon konutları, bayram münasebetiyle kampanyalı dönem fiyatlarıyla satışa sunulacak. Ev sahibi olmanın artık eskisi gibi zor olmaması gerektiğini belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, kısa bir dönem için öngördükleri kampanyalı dönemin bayramda da devam edeceğini vurguladı. Ev sahibi olmak isteyen veya içinde bulunulan dönemde gayrimenkulu en karlı yatırım aracı olarak görenler bayramda da Maximoon satış ofislerini ziyaret ederek bu imkandan yararlanabilecek.

Maximoon; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana geliyor. 15 ve 22 katlı 9 blokta 1377 konuttan meydana gelen proje; 32 bin 356 metrekarelik alan üzerinde kuruldu.

Projede yer alan stüdyoların tümü satıldı. 1+1 konutların alanları 50, 51 ve 55 metrekare olarak belirlendi. 2+1lerin alanları 101 ile 135 metrekareyken 3+1 konutların alanları 181 metrekare olarak tasarlandı.

Maximoon 'da daire fiyatları 1+1'lerde 78 bin, 2+1'lerde 140 bin, 3+1'lerde 256 bin TL'den başlıyor.

Maximoon konutlarının tüm çağdaş imkanlara sahip olduğunu, bununla birlikte en uygun fiyatlarla  satışa sunulduğunu belirten Yalçıntepe, yaşam merkezinde yer alan konutların yüzde 30'unun satışını 45 gün gibi rekor zamanda gerçekleştirdiklerini, bunun en önemli nedeninin yüksek standartların uygun fiyata sunulması olduğunun altını çiziyor.

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekibin yönetiminde projelendirilen ve yürütülen Maximoon, yeşil alanlara, kat bahçelerine ve her türlü ihtiyaca cevap veren geniş bir çarşıya sahip bulunuyor. Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile Maximoon, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en güzel örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Öte yandan, konutların teslim tarihinden itibaren hizmet verecek 60a yakın teknik ekip ise, Maximoon sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her türlü teknik desteği sağlıyor olacak.  

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen, alım gücü açısından tüm kesimlere seslenen ve ayrıcalıklı bir yaşam sunmanın yanı sıra yatırım açısından da karlı bir proje olan Maximoonun temeli 2011 Haziran'da atıldı. Konutların 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

444 34 18

http://www.maximoon.yalcintepegroup.com

 


 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön