19 / 04 / 2024

Maya Tekstil'den 3 farklı yeni ürün!

Maya Tekstil'den 3 farklı yeni ürün!

Maya Tekstil farklı özelliklere göre Thermy, Twin ve Platin diye üç çeşidi satışa sunuyor.



Yorucu bir günün sonunda istediğiniz rahatlıkta bir uyku uyuyamıyorsanız yastık ve yorganınıza bir göz atmanızı öneririz. Hafifliği, yumuşaklığı ve terletmez özelliği ile kaz tüyü ürünler çözüm olabilir.

Günde 8 veya 10 saat uyumanıza rağmen hala kendinizi halsiz ve yorgun hissediyorsanız, rahatsız yatak ve yastıklar uyku sorununuzu tetikliyor olabilir. Uzmanlar, her gün uyuduğumuz yastıkların yılda 2 kez değişmesini öneriyor. Günde ortalama sekiz saati yastık ve yorganlarla başbaşa geçirdiğimizi göz önünde bulundurursak yapacağımız doğru seçimlerin uyku kalitemizi artırdığı da bir gerçek. Uyku ortamlarını değerli kılan ve beraberinde konforu beraberinde getiren yegâne unsur ise birçok eve girmeye başlayan kaz tüyü yastık ve yorganlar.

Maya Tekstil farklı özelliklere göre Thermy, Twin ve Platin diye üç çeşidi satışa sunuyor.

Toz akarı barındırmıyor
Yastık ve yorgan için sağlıklı bir malzeme olan kaz tüyü, doğal bir malzeme olmasının yanı sıra hava geçirme özelliğinden dolayı terletmiyor. Sentetik dolgu malzemeleri gibi bir süre sonra topaklanmıyor ve diğer sentetik ürünlerden çok daha uzun bir ömre sahip. Kaz tüyü ürünler toz akarı barındırmıyor. Bakteri barındırmadığı için kokusuz. Antialerjik ve hijyenik bir madde olan kaz tüyü ürünlerin en işlevsel özelliği ise yıkanabilir olmaları. Kaz tüyü yastık, yorgan ve uyku pedi üreten Maya Tekstil, Penelope ve Othello markalı ürünlerinde Macar kazlarının tüylerini kullanıyor.
Sabah Emlak 


Geri Dön