19 / 03 / 2024

Mayra Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Mayra Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Mayra Yapı 3 yeni proje için kolları sıvadı. Firma Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de hayata geçireceği projeler için Nisan'da ön talep toplamaya başlayacak.




Kirazlı Koru ve Harmony Park projelerinin satışlarına devam eden Mayra Yapı 3 yeni proje için kolları sıvadı. Firma Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de hayata geçireceği projeler için Nisan ayında ön talep toplamaya başlayacak.


Mayra Yapı'nın Temexpres projesinde 112 adet, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Merdivenköy Butik projesinde 52 adet ve Sancakkoru projesinde 164 adet konut yer alacak. Toplam 328 konut hayata geçirecek olan firma Basın Ekspres'te inşa ettiği Temexpres'in ruhsat işlemlerini tamamlamak üzere, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Mayra Yapı'nın 100 bin metrekarelik alanda toplam 250 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçireceği projeler bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Projeler kelebek bahçesi, yağmur bahçesi, arı oteli gibi alanlarla dikkat çekecek.



Web: http://mayrayapi.com.tr/

Telefon 0 (212) – 659 58 84

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön