19 / 03 / 2024

Mayra Yapı'dan 3 yeni proje!

Mayra Yapı'dan 3 yeni proje!

Firma: Mayra Yapı

Mayra Yapı "Güçlenen Türkiye için Büyük Yatırımlara Devam" sloganı ile 2017’ye 3 yeni projenin temellerini atıyor.



İnşaat sektörünün en köklü ve güvenilir firmalarından Mayra Yapı, 2017 yılını 3 yeni projeyle karşılıyor. Proje Çalışmaları tamamlanan 3 yeni projesiyle yatırımlarına daha da ağırlık veren Mayra Yapı, Güçlenen Türkiye için Büyük Yatırımlara devam edeceğini açıkladı..


Mayra Yapı imzası ile hayata geçireceği projeleriyle konutta kalite ve güvenin markasını oluşturan Mayra Yapı, Basın Ekspres yolu üzerinde 2 blok ve 116 daireden oluşan Tem Expres Residence ile Güneşli-Halkalı aksında alternatif bir proje hayata geçiriyor. Yaklaşık 25 yıldır Bağcılar Bölgesinde onlarca projeye imza atan  Mayra Yapı  Bağcılar-Sancaktepe bölgesinde ise 164 konut ve ticari alanlardan oluşan Sancakkoru projesini hayata geçiriyor. Anadolu Yakasına da güçlü bir giriş yapan Mayra yapı 2017’de ki 3. Projesini Göztepe Merdivenköy'de hayata geçiriyor. 2017 yılında inşaat sektöründeki yatırımlarına daha da ağırlık vereceğini açıklayan Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz bu yıl bitmeden hedeflerinde en az 2 projeye daha başlamak olduğunu belirtti. Atilla Yılmaz Mayra Yapı’nın 2017’de 3 yeni projesiyle 1500 çalışana daha yeni istihdam sağlamayı hedeflediğini söyleyebiliriz dedi..


MAYRA YAPI YENİ PROJELERİYLE ÜLKEMİZE KATMA DEĞER OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projeleriyle bölgesine değer katan, yatırımcılarına kazandıran, yaşayanlara ise mutlu yuvalar sunan Mayra Yapı yeni projeleriyle de İstanbul’un farklı noktalarına değer kazandırmaya devam ediyor.


Mayra Yapı dan 3 yeni proje!


1-) ANADOLU YAKASINDAKİ İLK PROJE: MAYRA MERDİVENKÖY BUTİK 52

Anadolu Yakasındaki ilk projesini bölgenin en hareketli lokasyonunda geliştirdiği butik bir kentsel dönüşüm projesi ile hayata geçiriyor. Sadece 52 daireden oluşan Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi iddialı geliyor. “Semtin En Yeşil Projesi” iddiası ile fark yaratacak projenin 2 dönümlük yeşil alanı “doğal yaşam dostu peyzaj” ana fikri ile üretiliyor. İçinde bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı oteli ve mini biyolojik göleti ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştirilebileceği ana fikri hayata geçiriliyor.


Kısa Proje Bilgisi: Daire Sayısı: 52 Daire Daire Tipi: 2 çeşit 3+1 Blok Sayısı: 1 Blok Kat Sayısı: -2 Bodrum, Zemin +14 Normal Kat. Her katta 4 daire. (Not: 13. Ve 14. Katlarda 2’şer Daire, Girişte ticari alanlar) Otopark: Kapalı otopark, 81 araçlık Arsa Alanı: 2.538,00 m2 İnşaat Alanı: 10.164,52 m2 Yeşil Alan: 2.021,14 m2


2-) İSTANBUL’UN YENİ İŞ MERKEZİ BASIN EKSPRES’TE ALTERNATİF BİR YAŞAM PROJESİ: TEM EXPRES

Son 3 yılda İstanbul’un yeni iş merkezi olarak lanse edilen Basın Ekspres aksında geliştirilen onlarca iş-ofis projesine alternatif olabilecek bir yaşam projesi: Mayra TEMExpres 116 Residence. 116 seçkin ailenin keyifle yaşaması için geliştirilen. TemEkspres 116 Residence projesinde hem ortak alanlar hem yaşam alanları aile için düşünüldü. Hareketli bir yaşamın ihtiyacı oian her türlü alt yapıyı kalitesi ve fonksiyonel-liği ile sağlayacak olan proje aynı zamanda ev dışında da yeşil alanı ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Mayra Yapı Tem Expres 116 Residence projesinde de “Semtin En Yeşil Projesi” iddiası ile geniş yeşil alanı(%84) ve “doğal yaşam dostu peyzaj” ana fikri ile üretiliyor, içinde bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı oteli, mini göleti ve süs havuzları ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştirilebileceği ana fikri ile hayata geçiriliyor.


Kısa Proje Bilgisi: 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile 5.817 m2 alanda inşa edilen TemExpres, zemin +14 kat ve zemin +15 kat, 2 blok ve 116 daire


Mayra Yapı dan 3 yeni proje!


3-) BAĞCILARIN MERKEZİNDE YEMYEŞİL BİR YAŞAM PROJESİ: Mayra SancakKoru 164

İstanbul’un en köklü semtlerinden Bağcılar’da 25 yıldır yaşam projeleri geliştiren Mayra Yapı şimdi yepyeni bir projesi ile daha Bağcılar’a yatırıma devam ediyor. Mayra SancakKoru 164; Tüm Mayra projelerinde olduğu gibi artık projelerinin vazgeçilmesi olan “Semtin En Yeşil Projesi” iddiası Mayra SancakKoru 164 projesinde de devam ediyor. “Doğal yaşam dostu peyzaj” ana fikri ile bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı oteli, mini göleti ve süs havuzları ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştiriliyor.


Kısa Proje Bilgisi: 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile inşa edilen Mayra SancakKoru 164, zemin +14 kat, 3 blok ve 164 daire ve ticari alandan oluşmaktadır.


http://mayrayapi.com.tr/




Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı...



İnşaat sektörünün en köklü ve güvenilir firmalarından Mayra Yapı, 2017 yılını 3 yeni projeyle karşılıyor. Proje Çalışmaları tamamlanan 3 yeni projesiyle yatırımlarına daha da ağırlık veren Mayra Yapı, "Güçlenen Türkiye için Büyük Yatırımlara Devam" dedi. Mayra Yapı, Basın Ekspres yolu üzerinde 2 blok ve 116 daireden oluşan Tem Expres Residence, Bağcılar-Sancaktepe bölgesinde Mayra Sancakkoru 164 ve Anadolu Yakası'nda da Mayra Merdivenköy Butik 52 projelerini hayata geçiriyor. Mayra Yapı'nın Anadolu Yakasındaki ilk projesi olan ve sadece 52 daireden oluşan Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi, "Semtin En Yeşil Projesi" iddiasında. 2 dönümlük yeşil alana sahip proje, içinde bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı Oteli ve mini biyolojik göleti ile dikkat çekiyor. 


ALTERNATİF BİR YAŞAM PROJESİ 

İstanbul'un yeni iş merkezi olarak lanse edilen Basın Ekspres aksında geliştirilen Mayra TEMExpres 116 Residence ise, 116 seçkin ailenin keyifle yaşaması için geliştirildi. Mayra Yapı Tem Expres 116 Residence projesinde de "Semtin En Yeşil Projesi" iddiası ile geniş yeşil alanı (%84) ve "doğal yaşam dostu peyzaj" ana fikri ile üretiliyor. İçinde bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı Oteli, mini göleti ve süs havuzları ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştirilebileceği ana fikri ile hayata geçiriliyor. 


Mayra Yapı yepyeni bir projesi ile daha Bağcılar'a yatırıma devam ediyor. Mayra SancakKoru 164 de "Semtin En Yeşil Projesi" iddiasına sahip. "Doğal yaşam dostu peyzaj" ana fikri ile bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı Oteli, mini göleti ve süs havuzları ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştiriliyor.



Milli Gazete


Geri Dön