26 / 04 / 2024

Mazaya Holding, Ritim İstanbul'u teslim ediyor!

Mazaya Holding, Ritim İstanbul'u teslim ediyor!

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor.



Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. 


Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul Projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul’da Kasım Ayı ile birlikte yaşam başladı. Projede doluluk oranı %60’lara ulaştı.


Temmuz ayında Ritim İstanbul projesinin %100’ünü devralan Mazaya Holding; TMSF’ye devrolan yeni Dumankaya Yönetimi ile uyum içinde çalışarak projesini başarı ile tamamladı. İnşaatın bitmesi ile yaşamın başlaması projeye olan ilgiyi artırdı. 


Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Ritim İstanbul’da, konforlu rezidans daireler kapılarını prestijli bir yaşama, hareketli alışveriş mekanlarına, spor ve eğlence imkanlarıyla renklenen seçkin bir sosyal hayata açıyor. Ritim İstanbul alıcı açısından yaşanmaya hazır, konforlu ve güvenli bir alternatif sunarken yatırımcı açısından da geleceğini görebildiği doğru bir yatırım olanağı yaratıyor. Ayrıca Ritim İstanbul’da yakın zamanda faaliyete başlayacak olan açık AVM’si ile de bölgeye değer katmaya devam edecek.

Yoğun ilgi gören Ritim İstanbul’da kalan son dairlerin satışları avantajlı kampanya şartları ile hızla devam ediyor. 


Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!



Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul'da kasım itibarıyla yaşam başladı. Projede doluluk oranı yüzde 60'lara ulaştı. Yoğun ilgi gören Ritim İstanbul'da kalan son dairelerin satışları avantajlı kampanya şartları ile hızla devam ediyor.


Sabah




Geri Dön